Mesela hep kundak tehlikeli bilmem ne derler.ama hastanelerde bile bebekler kundak yapılıyor
Bence abartilmamasi lazım
Yenidoğan ilk yıkama
Gizemlibirisi çapaklanma kanallarla ilgili bir durum. Limonla çok acır 🫠 yetişkinler bile zor dayanıyor.
Umayannesi_ ben yıkamıştım şöyle alerjik bir şekilde doğmuştu doktorum önermişti durulama suyuna bir tutam atmıştım çok azdı yani belki de o su denk bile gelmiyordu ama 40 gün öyle yıkanmıştı
Gizemlibirisi ben de sünnet ettirmeyeceğim. Çok istiyorsa kendi büyüyünce kestirsin
Umayannesi_ ter kokmaz diyolar benim kizima yaptılar ama teri agir kokuyodu simdi cok agir degil ama cok terleyince kokuyo o yüzden tuzlamak bizde ise yaramadı ha bide sey duydum ben bebek banyodan once doyurulmalı banyodan sonra emzirirsen agzı kokarmis ben pek umursamadım hep banyodan sonra emzirdim bazen agzi kokuyo acaba ondanmi diye dusunuyorum ama dislerinide fircaliyoruz kizimin duzenli bakalım disleri degisince devam etmez insallah o zamanı bekliyorum
valeri-yildirim ya büyüyünce size tepki gösterse bebek iken niye yaptırmadiniz da suan beni maruz bıraktiniz bu acıya diye
Umayannesi_ ay sakın sakın de ki doktora sordum izin vermedi kesinlikle, vermez de zaten ama sen yine de öyle de , gerçi bu kaynişler Doktorlar ne bilsin biz kav tane büyüttük diyorlar deli oluyor insan yarın işim çıksa bıraksam acaba naptı diye düşüncem
Umayannesi_ bence hazır tuşu mevsimi gelmişken direk turşusunu kuralım anne de
muziceanne_ ya arkadaşım ter koksa ne olur o terin kokusuna hasret olanlar varya bu nasıl bir düşüncedir lütfen böyle birseye asla izin verme
Sksjsux355-- maruz bırakmak değil, ben zaten büyüyünce de yaptırmamasından yanayım. İlla isterse diye diyorum.
Gizemlibirisi yani aklı erdiğinde canı kestirmek isterse vucut onun vucudu kimse karışamaz. biz bu seçimi ona bırakıyoruz.