Eminey54 40 i doldurduk ama bende ne sancı var ne şu geldi ne nisan nede açılma kendimi doguramiycak gibi hissediyorum program bile beni kabul etmiycek artık kizlar erken gelir derler ama benim kız nazlı glb içerisi rahat olunca gelmek istemiyor sanki ilk hamileligim bide
imera_ferammm53 Eminey54 aynen ya 39haftada bende kızımı bekliyorum ama YÖK ilk gebelik birde zamanı olmayınca olmuyor birde böyle burda forumlarda konuşmasak acaba sezeryan olur muyum korkusu saracak gibi ama Allahtan hepimizin kızı nazlı bunu öğrendim 🤣🤦🏼♀️
Busu48 Eminey54 40+2 den selamlar 👋 sıfır belirti ile oğlumu bekliyorum çatı ağrısından ağlayacak derecedeyim artık 🙄
Betulozde Bende 39+1 deyim bende de hiç bir belirti Yok sanırım 40. Haftayı Geçecek merak ediyorum doktorunuz ne dedi bu konu hakkında
Eminey54 Busu48 ben henüz çatı kontrolü olmadım Perşembe gidecem doktora bakalım ne diyecek geçen hafta haftaya Perşembe gel bu belirti olmazsa demişti
Deryaa84 Bende 39+3 teyim. Nişan geldi diye heyecan yaptım cuma günü ama şimdi ne sancı ne açılma hiç bişey yok. 😬 Sağlıkla gelsinler yeter☺️
Busu48 Eminey54 Bende çatı muayenesi olmadım ki hala sadece ağrısı var .. Benim de kontrol yarın bakalım artık nolcak
KbraKirazl ben de aynı durumdayım 40+2 benim ikinci olacak bu ilk kızım da 40+3 te doğmuştu .bunda da umudum yok kesin doğumu hastanede başlatacaklar .napsam netsem bilemedim halim de yok açıkçası haberlerinizi bekliyorum🙏