Zafse Sevaall olsun bitanem benim hiç canını sıkma önümüzdeki ay yine serüvene devam o zaman olucak Allah in izniyle inşallah ❤️❤️❤️❤️❤️
Zafse tatlibebegim_ yaa :) mantıklı kuzum benimki devam dedi geçiştirdi çünkü belkide net olmadığı için bilmiyorum :) bende alırım olmadi ya seninkinden :) ayy maşallah yaa sağlıcakla afiyetle gelsin minnoş bitanem yaa 🥰🥰🥰🥰
tatlibebegim_ Zafse progestan daha iyi sende kullan bence bi zararı yok çünkü tutunmasını sağlayıp düşüğü engelliyor şükür benim kanama düşük tehlikesi yok ama doktor garantiye alıyor duphastonda tutmaza adet olunuyo ya o yüzden vermiş sana 🤗
Zafse tatlibebegim_ valla isterim kuzum geriliyorum iş alanimda streste var tedirgin olduğum için hocaya dün dedim dubhaston a devam edebilir miyim diye oda tabiki dedi yazdı Çarşamba günü değişebilir tabi herşey bende progeston i söyleyeyim ona:)
Zafse tatlibebegim_ kuzum bugün yani aşılamanın 14 catlatmanin 15. Günü oldu regl ağrısı gibi ağrılar giriyo hiçbir belirti yoktu bugün oldu bu iyi bişey mi sence kuzum
Zafse Kizceler şimdi bı tane kaset test yaptım saat 22.00 da ilk idrar vs zaten değil şöyle geldi https://hizliresim.com/eh2d3gx Erken gebelikte daha belirgin geliyor bugün 13. gün
Ruhal Zafse benimde klomen ve femara ile büyümedi şimdi femarayi günde üç defa kullanicam bu defada büyüme olmazsa iğneye gecicez bizde
Zafse Ruhal anladım kuzum inşallah sende büyür 🙏 bende iğne bile inat etti direncliymis yumurtalar 4. Kutuda birden buyuduler
Zafse Ruhal ben günde 2 defa 5 gün kullandım hiçbir etki yapmadi iğneye geçiyoruz devam etmeyelim dedi dr
tatlibebegim_ Zafse evet canım aynı benimde öyleydi her an adet olcak gibi kasıklarıma ağrı gidiyodu belirti olması iyi bişey tabiki
Zafse tatlibebegim_ anladım kuzum gelen giden yok suanlik çünkü bı gerildim sabahtan başladı akşama kadar ara ara yaptı durdu gibi :)
tatlibebegim_ Zafse korkma korkma adet olmazsın inşallah ben her lavaboya gittiğimde bakıyodum gelmiş mi diye🙈