Zeynep26 Merhaba. Sezeryan Doğumu doktorunuz kaçıncı haftada yaptı. Benimki 38 de yapmak istiyor ama bazı doktorlar 39. Haftada yapmak daha doğru diyor.riskli bir durumumuz yok bu arada
Aysra Zeynep26 37 de yaptım 2 gün suni sancı aldıktan sonra açılma olmayınca mecbur sezeryane alındım
Sdfkr Zeynep26 ben 37+3 te olmustum tansiyon problemim vardi zorlamaya basladigi icin kiloya gelisimine bakip karar verdiler
Zeynep26 Senayemre Normal Doğum istiyordum ama bebeğimin kafası büyükmüş. Normal Doğum OlmaZ dedi biraz uzun iri bir bebek
DLiviyaEsor Bnde 38 haftada istemistim doktorum yapmadi 39 da yapti canm riskli durumunuz yoksa bekleyin derim
Dandikbebe Genel olarak benim bildiğim 38+3 ya da 38+4 gibi alıyorlar. Daha fazla çevremde hiç bekleyen görmedim acıkcası
Zeynep26 Pelus 38. Haftada niye alalım dedi ya Yılbaşı tatili planı filan mı yapıyor kafama takıldı 🤷♀️ 25-26-27 Aralık diyor . Bende 1 Ocak olsun bari dedim mırın kırın yapıyor 😓
oznur29 Bebek gelisimi icin en iyisi 39 haftalik mis butun ciger gelismni de tamamliyomus oyle dedi doktorum.bende carsamba gunu olucam sezryan am korkuyorum 😌
Zeynep26 oznur29 sağ Salim kucağınıza alın inşallah. Bende öyle çok heyecanlıyım korkuda var biraz tabi😓 haberdar edin bizimde mutlaka. Bekliyoruz güzel haberlerinizi 😊😊
Beybist oznur29 Çarşamba günü bende sezeryan ile doğum yapacağım. Heyecan ve korku endişe mutluluk her duygu bir arada 🙄 allah yardımcımız olsun 🙇
Zeynep26 Pelus size tarih ne dedi. Bende bekle dedim 27 Aralık’la 1 Ocak arasında kaç gün var sanki bence bekleyebilir ya
SelmaGl Ben 40 ta oldum. Kendiliğinden gelmek istemedi😂😂 suni sancı falan almadan direk sezaryen oldum.