Oscarito41 Kizlar magnezyuma kacinci haftanizda basladiniz.. bana doktor 30 haftalikken baslatti ama tadi 🤮🤮… her zaman icmiyorum aklima geldikce iciyorum🙊🙈 suan 33 haftaligim devamli icmek istiyorum ama midemi mafedio… magnom kullaniyorum
Avril Oscarito41 15. Haftada başladım ben o zamandan beri içiyorum düzenli olarak baş ağrım çok oluyordu onun için vermişti çok iyi geldi bacak kemik ağrısı falan da yaşamadım sayesinde çok şükür 37 haftalık olmak üzereyim hala kullanıyorum doğumdan sonra da kullanırım belki
gulcanak02_ Oscarito41 benim kuyruk sokumu bacak ağrım vardı bana 26+3 günlükken falan verdi normalde daha ilerki haftalarda veriliyormuş ama cidden benim ağrılarım dayanılmazdı
gamzecgr Oscarito41 bu haftalarda faydasını görmeniz için düzenli her gün kullanmanız lazım eğer midenize dokunuyorsa marka değişikliği yapın derim
Moom16 Avril kullsn dedı mi 36 haftada genelde bıraktırıyormus kasılmaları önlediği için malum doğum yaklasıyor
Avril Moom16 ben normal doğum beklemiyorum sezaryan olacak o yüzden devam ediyorum normal beklesem bırakacaktım geçen hafta evet 😀
Oscarito41 Elifsn aaa ilk cocugumda acaba ondan mi sanci hissetmedim ben… nstde sancilar tavandi ama ben hicbisi hisstletmiyordum..benden dusuk nstsi olanlar sancidan kivraniolardi…
Nuresalo633 Oscarito41 24.haftada başladım canım kuyruk sokumu agrım var doktor artık magnezyum kullanmalisin dedi
Kanalize Oscarito41 gerçekten magnormun tadı berbat eğer içemiyorsanız hap şeklinde olanları da var doktorunuza danışın onlardan kullanabilirsiniz ama bırakmayın ağrı sancı vs durumlarına çok faydalı kemikleriniz için