Oglmvkzm Cansuarya1 bu ikinci gebeliğim 😊 ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım bunda ise 8 kilo almışım muhtemelen şuna 9 kilo almış olurum perşembeye kadar sonra hooop pazartesi doğumum var 🥰
Slc YigitPoyrazMomm doymuyorum 🥹6 kilo aldım nasipte varsa sezeryanla olcak gibi Kasım sonu doğum olcak ama kilo almıyorum bebek iyi Allah’a şükür bide ara ara öğün süt ceviz beslio bebeği ben aç dolaşıyorum
YigitPoyrazMomm Slc ya üzüldüm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etti inşallah bebegini canım benim ac olmana üzüldüm sanki kendim gibi😥😥
Slc YigitPoyrazMomm son zamanlarda vücut çok istio yemek içmek tatlı meyve canın cekio 😊olsun bebekelrimiz sağlıkla gelsinler yeter ki
YigitPoyrazMomm Slc benimde şekerle aram hiç yok canım çekince biraz yiyorum bırakıyorum Allah yardımcımız olsun canım herşey onlar için sağlıkla kucagimiza alalım inşallah❣
Oscarito41 gtekelioglu aldikmi alioz yapcak bisi yok bebisler saglikli olsun yeter…. allahtan hemen verebiliyorum vermesem bile esim zaten sorun etmio tombik daha cok sevio 😅