Busrabusra1 Anonimmmm son iki ayında çok kilo alacaksın ve kontrol edemeyeceksin. O yüzden sürekli yeme. Az ve sik dengeli ye.
TugbaZmn Vga16 yok benim ilk doğumum çok kolay geçti 5 saat içinde normal doğum yaptım çokta sancı çekmedim son 1 saat kala sancım tetikledi sadece allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah ikincidede aynı şekilde doğumum rahat olur 🤗🙏🏼
Haticemre21 Anonimmmm ya ben sürekli yemek yiyen biriyim kilo almıyorum diye ilk doğumunda 42 ile hamile kaldm 52 ile doğuma girdim cktm eski kilomdaydm tekrar 😁 bunda blmiyorm smdi nsl olck daha 3 haftalık
MadamSLN Anonimmmm 76 kiloydum hamile kaldığımda. 19. haftaya giriyorum 72 kiloya düştüm. Perşembe doktora gideceğim, tartılacağım, karnım ve göğüslerim büyüdü. Kilo aldığımı düşünüyorum.
babymomy_ Anonimmmm 90 kiloyla doğuma gittim doğum yaptım 12. Gündeyim 78 kiloyum 😄 72 ile başlamıştım hamileliğe
gtekelioglu Oscarito41 ay bu ben yemin ederim çok içim rahatladı herkes 5-10 kilo aliyorda bi ben 20 kilo almışım gibiydi çok rahatladım şu an
Oscarito41 gtekelioglu aldikmi alioz yapcak bisi yok bebisler saglikli olsun yeter…. allahtan hemen verebiliyorum vermesem bile esim zaten sorun etmio tombik daha cok sevio 😅
minikprens_71 Anonimmmm 42 kiloyla hamile kaldım 49 ile doğum yaptım şuan 40 kiloyum 4 aylık bebişim var kilo da alamıyorum maalesef🥲
nunusmom Anonimmmm ilk gebeliğimde 39 ile hamile kalddım 53 kkg ile doğuma girdim 2 yıl geçti şuan 2. Ye 14 haftalık hamileym 40 kg ile hamile kaldım şuan 42 kg
Aygy Anonimmmm boyunuz kaç kilonuz zaten zayıfmış çok şiş durmuyorsanız hiç sıkıntı yapmayın genelde 20 kiloya kadar alıyorlar hamileler
Gzdesri betmet2018 21 haftayim 74′ten 89′a çıktım çok kilo aldım kim görse kilomu söylüyor dışarı bile çıkmak istemiyorum artık 😢😢
fatmanursahin Evlimutlucocuklu06 27. Haftaya kadar 4-5 almistim. Sen artk ayda 1 bile alsan 3-4 kilo alırsın diye düşünüyorum