Lawyer35 Kızlar bebek arabasi alacağım ama çok kararsızım Hafif kullanışlı ve çok da pahalı olmayan bebek arabasi önerisi alabilir miyim? Memnun kaldığınız modelleri bekliyorumm
Hilalllle Lawyer35 babyhope kabin boy bebek arabasını aldım hem katlanınca küçük oluyor hemde fazla ağır değil kullanışlı 4500 civarı sanırım fiyatıda
ZumrasMom_ Lawyer35 Travel sistem benim için kullanım olarak zor olacağını düşünerek bende normal hi şey aldım. Tam fiyat performans ürünü. ALDEBA 8028 çift yönlü tam yatar bebek arabası siyah renk tercih ettim. Ben TEKNOMEDA dan sipariş etti.1700tl trendyolda da 2bin civarı olması lazım
Merve1414 Lawyer35 kraft evi plus 2019 da aldım hala daha kullanıyorum 2 çocuğunu aynı anda orurtabiliyorum 14 ve 11 kiloları Allah nasip ederse 3. Çocuğuma da kullanicam
crazymommy Lawyer35 Sunybaby viper 9004 çook araştırdım. Hem kabin boy istiyodum hem puset takılabilsin istiyorum. Travel sistem gibi ağır olmasın istiyodum aynı zamanda. Aradığım buymuş kabin travel olarak geçiyor pusetiyle 5-6 bin aralığında. Puset takılabiliyor 6-7 kilo çok hafif aynı zamanda kabin boy oluyor. 15 kg ya kadar kullanılabiliyor. Hemde uygun fiyatlı. Pusetli pusetsiz kullanılıyor