Yelizdurmus41 Gulkar 2. Hamileliğim ilk hamileliğimde doğuma kadar kullandım oğlum gayet sağlıklı şimdi de 8 aylık hamileyim hala devam ediyorum ilaca korkma canım bu ilaçlar bize özel üretilmiş ben henüz bir zararını görmedim 🙏🏻
birLinaannesi N-23 zofer için çok iyi deniliyor. Eczacıyla konuştuğumda en iyi ilaç olduğu bilgisini vermişti.. Doktor önerirse alınması lazım olabilir 4 mg
N-23 birLinaannesi valla doktor çok zorlanmsdıkça içme dedi zoferi bende okudum nette tırstım almadım daha 🤣
Gulkar Yelizdurmus41 şimdilik günde bir tane alıyorum 12den sonra mide bulantısı azalır deniliyor aksine birden arttı açıklık oldum su bile içemiyordum iki gündür yemek yiyorum ilaç sayesinde
hayalim35 Gulkar prilam kullanıyorum hemşire önermişti bizzat kendi de kullanmış tamamen bitkiselmiş bnde kullanıyorum 3 hafta olmuştur
Tugbayurtseven Gulkar ilk gebeliğimde prilam kullandım 7 ay boyunca kutu kutu alıyodum gece yatarken 2 tane bide gündüz 1 tane daha içiyordum şuan 2 gebeliğim gene aynı hapı kullanıyorum en etkilisi her hangi bir zararı olmadı Allah’a şükür
Yelizdurmus41 Gulkar ilacın kullanımı akşam yatmadan 2 adet ama . Bence doktorunla konuş geçmediyse akşam 2 adet içmeni tavsiye ediyorum
feslegenkokusu Ben ilk zamanlarda kullanıyordum ama sonra mide bulantısı da hamileliğin doğal bir süreci diye kullanmayı bıraktım. Sonrasında 13. Haftada kesildi bulantılarım
Ucurumcicegi Gulkar zofer aldım herhangi bir etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin kaç doktora sordum sıkıntı yok zaten 4 mg bişey yani
Gulkar Yelizdurmus41 bugün sordum kullanabilirsin dedi dün içmedim bugün iyi olursam bırakacağım ilaci