Gulsennnnnnnnm Merhaba sevgili hamişler , a life ta doğum hikayesi olan yada şuan da kontrolde olan var mı memnunmusunuz? 😇
Gulsennnnnnnnm @"Tugbazdmr Tugbazdmr canım bende haftaya başlıyorum hangi doktordan paket almalıyım , küvezleri var mı memnun kaldın mı genel anlatabilirsen çok sevinirim 🙏♥️
Bartcrem Tugbazdmr bende orada doğum yapacağım. Tecrübelerini anlatabilir misin canım. Hangi doktora gidiyordun, memnun musun, neler yaşadın, eksileri artıları neler merak ediyorum? Anlatırsan çok sevinirim :)
Tugbazdmr Gulsennnnnnnnm @Bartcrem ben Alptekin beyde takipliydim tavsiye üzerine gitmiştim zaten 8. Haftamda paket aldım. Yeni doğan yoğun bakımı varmış ama görmedim gözümle nasıldır bilmiyorum o yüzden 🙏🏽Alptekin hocamdan aşırı aşırı memnunum asla tek bir olumsuz yönü yok genel olarak hastaneden de memnunum sadece hemşireler emzirme konusunda yetersizler bir kere gösterip gitti acemiyim bebek memeyi tutmadı ağlıyor açlıktan çağırıyoruz gelip gidiyorlar adam akıllı göstermediler yani kesinlikle o hiç hoşuma gitmedi 🤦🏽♀️ sütümde gelmemişti zaten mama vermemize asla müsade etmediler. Bir hemşire vardı Allah razı olsun mamanın ve sıcak suyun yerini gösterdi mama yapmıştık. Benim olumsuz olarak gözlemlediğim bir tek bu var onun dışında güleryüzlü hemşirelerde genel olarak serum bitince hemen geliyorlar