Ozlemm28 Kizlar 27 haftalik hamileyim vücudum cok kasiniyor aranizda boyle bir sey yasayan var mı 1-2 gun sonra doktora gidicem ama zor duruyorum
Ssshhh Ozlemm28 sivilce oluyorsa hemen git çünkü krem sürmeden geçmiyor bende kaşındım o kadar gitmedim tahlillerle uğraştık sonra cildiye derken işkencemi çektim ama şimdi iyim
Mucizesinibekleyenacemianne Ozlemm28 siz yinede karaciğer enzimlerinize de bi baktırın✌🏻(ALT-AST değerlerine) Ben 21de kaşınınca çatlamaya yormak istemedim gece terlemesi de oluyo olunca tahlil yaptırdım enzim yüksekliği çıktı
Haticekubra Ozlemm28 benimde oldu doktoruma sordum kilo aldığımız için oluyormuş benim özellikle bacaklarım kasiniyordu kolanya surup rastliyorduk şuan biraz azaldı şükür artık yara olmuştu kasimaktan
Ozlemm28 Madammutlu ama belli bir yerim degil elim kolum bacaklarim kasiniyor sadece karin bolgem degil yani
Mucizesinibekleyenacemianne Ozlemm28 henüz ben de tam araştırmadm ama hamilelikte yüksek çıkmasından hoşlanmıyo doktorlar. bikaç nedene bağlı olabiliyo. En azından yaptırın ki öyle bişey varsa hangi seviyelerde olduğuna bakılıp ona göre tedavi uygulanır. Bende daha tam bilmiyorum sağlık ocağında yüksek cıktı diye dahiliyeye gittim bide orda kan verdim yarın cıkcak sonucu..
Haticekubra Ozlemm28 muhakkak doktoruna sor randovune varsa sağlık ocağında seni devamlı kontrol eden ebeye sor