alitalia Balannebalcocuk teşekkür ederim ☺️ biz de babymall den aldık. İnşallah içine sinen bir araba alırsınız
Meriva Skarakas Merhaba bende hamilton R1 aldım. Bebeğim henüz doğmadı. Martta doğacak inş. Puset takılmıyor arabaya siz kaç aylıkken arabayı kullanmaya başladınız acaba
Skarakas Meriva ben şu an kızım için kullanıyorum kızım 3 yaşını geçti. puset takmak için bi aparat satın alıp takabiliyorsunuz diye biliyorum.
Meriva Balannebalcocuk Hamilton R1 kabin boy tek elle açılıp kapanıyor fiyatıda uygun. Bagajda da az yer kaplıyor.Dezavantajı puset takılmıyor.
Balannebalcocuk Meriva zaten kışa denk geleceği için puset takıp gezme şansım olmayacak diye düşünüyorum 6 aylıkken yaz döneminde puset zamanı geçmiş olacak diye düşünüyorum
Balannebalcocuk Cansu-can bunu öneren de çok hafif mi kullanışı nasıl kalitesi kumaşı tentesi falan ?
seyma3737 Balannebalcocuk bende 4 Baby markasının kabin boyunu almayı düşünüyorum herkes çok memnun kalmış ona da bakabilirsin canım 😊
Meriva glsnsglm çok teşekkür ederim ebebek sitesinde mi satılıyor. Ben dün trendyoldan aparat baktım fiyatı pusetten pahalıydı resmen 1.850 TL yazıyordu. Siz alıp kullandınız mı oluyor mu pusetle arabaya
glsnsglm Meriva rica ederim ne demek:) ben henüz almadım ama mağazada deneyebilirsiniz diye biliyorum evet e bebeğin kendi sitesinde var zaten ismine bakarsanız arabanın adaptörü olduğu yazıyor yine de mağazaya gidip teyit edebilirsiniz
glsnsglm Balannebalcocuk yeni tip puset olması lazımmış mağazaya götürüp deneme şansınız varsa deneyin bence pusetle adaptörü
nb- Aysee1123 joie lere ben de çok bakıyodum ama terletiyo diye yorum okudım 1 2 yerde kullanan tanıdığınız var mı acaba