Beybi_2022 Kızlar bu ayda test ile takip ederek denemek istiyorum . Kullandığınız bu marka en iyisi dediğiniz memnun kaldığınız ve en önemlisi doğruluk payı olan test markası varmı ? Trendyoldan mı almalıyım yoksa instagramdan mı ? Varmı bir site
Safiye2 Beybi_2022 ben trendyoldan aldım hem daha uygundu şuanda 22+6 haftaligim iyiki almışım rabbim gönlüne göre versin inşallah
adatuna Beybi_2022 instagramdan aldım adı “ovulasyontesti” Prospektüste detaylı yazıyor nasıl kullanacağınız. Youtube’da da anlayan videolar var
Beybi_2022 babylook peki yardımcıda oluyormu mesela test fotosu atarbiliyormuyuz bilgi veriyormu istediğimiz zaman yazabiliyormuyuz
Beybi_2022 adatuna aldığınız siteyle iletişim halinde misiniz istediğiniz zaman yazabiliyormusunux cevap veriyormu
adatuna Beybi_2022 ben instagramdan iletişime geçerek almıştım evet yardımcı oluyorlar mesaj attığımda dönüş yapıyorlardı
Safiye2 Beybi_2022 evet ilk ayda hamile kaldım bende 3 düşük yaşadım ameliyat oldum sonra hamile kalmayınca bu testi aldım
Buseemm Beybi_2022 ben gecen ay da denedjm olmadi . bu ay da deniyorum hatta yaptim bugun 14. Gunundeyim ama tam olarak bilmiyorum tam tututuramiyorum galiba ornek atsam anlayan olur mu aceba ?
adatuna Buseemm aynı renk olunca yumurtlama oluyor o günü değerlendirmeniz lazım tekrar silikleşmeye başlayınca çatladı demek yine değerlendirin bu kadar