Şuan 39+6 Dünden beri ağrılarım oluyor belimde ve karnimda regl ağrısı gibi.bugun kasıklarımda karnimda başlayıp belime yayılan sancılarım oluyor dakika tutuyorum 10 dakikada bir oluyor ama dayanilacak gibi acaba gerçek sancimi degilmi anlayamıyorum ilk gebeliğim bu arada☺️

Hivda_04 sancikariniz düzenli geliyorsa 10 dakikada bir yada 5 dakikada bir digum başlamış doktora gidin isterseniz

Hivda_04

Hivda_04 34+1 im 2 gün önce bel ve şiddetli regl ağrısı ile sabah beşte uyandım 7 ye kadar bekledim be ne hikmetse düzenli şekilde 3 dakikada bir sancım geliyordu. Sonrası dayanamadım doktorumla görüştüm nst istedi sanci çıkmadı ama ultrasonda kasılma çıktı yatış yaptım diğer gün de çıktım. Çünkü 0 açıklık 🤭 tabii benim haftam küçük siz yinede işinizi sağlama alıp yarın doktorunuzla bir görüşün şimdiden geçmiş olsun 💗

Durucan çok geçmiş olsun 3 gün önce gittiğimde iki düzenli sancı tek çıkmıştı ilk gebelik geç gelebilir normal demişti devlet hastanesi olduğu için sürekli gitmek istemiyorum evde sancimi çekmek istiyorum bu gece takip edip ona göre gideceğim teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Belginylmz evet bazen 10 dk da bir geliyor bazen daha geç geliyor ama çok şiddetli bir sancı değil dayanabiliyorm