Sedefibrahim Kızlar muhabbet kuşunun çocuğa bi zararı varmı doğum yapacağım kuşları satamıyorum kıyamıyorum iki taneler ayrılsınlar istemiyorum ama çocuğa zararı olurmu evim küçük onları en fazla yatak odasına değil salona koyarım başka odam yok çünki
Wafflesgirl Sedefibrahim bişey söyleyeceğim niye zararı olsun? Evimde kedilerim var çocuğa niye zararlı olsun inanın anlamıyorum
Nurr_22_22 Sedefibrahim 2 tane kuşum var kızım doğduğundan beri aynı odada tutmadım çok tüyleri dökülüp çocuğun genzine gitmesin diye ama bişey olmadı şükür arada aynı ortamda saliyorum da kuşları sıkıntı yaşamadım
Sedefibrahim Wafflesgirl zararı var demedim olabilirimi diye bir soru sordum yeni doğmuş bebekler bizim gibi değil kıl yutabilir bebeğin boğazına kuşun tüyü uçabilir burda deneyimli insanlara soru sordum
Blackatlas Hayır hiç bir zararı olmaz sakın vermeyi falan düşünmeyin… tam tersi bebeğin gelişimi açısından çok iyi evde bir canlı olması 💙 Salona koyun isterseniz benimkiler salonda hep. Benim de 2 tane..
Sedefibrahim Nurr_22_22 o zaman bende dikkat ederim tüyleri çok dökülüyor diye tereddüt etmiştim ama dikkat ettikten sonra bir sorun çıkmaz inşallah
Nurr_22_22 Sedefibrahim çıkmıyor merak etmeyin ama kuşlarla eskisi gibi ilgilenilmiyor 2 kuşum da konuşurdu artık ilgi gösteremedigim için konuşmayı kestiler üzülüyorum ama kızım daha önemli
annelik_4 Benimde var gurbete geldiğim için hiçbir arkadaşım komşum yoktu ev arkadaşım oldu resmen çocuk olduktan sonra da satmycm bebeğime de arkadaş olur🥰