Hajajsjss Merhaba arkadaşlar, 9+3 gündeyim. 1 aydır midem inanılmaz ağrıyor. Doktorum renie duo şurup verdi ama etki yapmadı. Öneriniz var mı? Sanki miğdeme birisi taş bağlamış gibi ağrıyor. 3 gün iyidim yine başladı 😞
Selma2412- Hajajsjss bende en basından beri aynı sekılde dogru düzgün bş doktor bulup gidemedim 8.haftadayım 2 hafta sonraya sıra ancak bulabildim hicbsey kullanmıyorum Allahım aglıcak gibi oluyorum yesem de aç da kalsam agrıyor şiş midem ve dokununca canım cok acıyo gece kotu bi sekılde uyuyorum lavaboya kalkınca yattığım andan itibaren saatlerce aynı hic geçmemiş gibi agrı devam ediyor bebek daha küçücük hormonlardan mı oluyor bilmiyorum hazımsızlık vs mi onu da bilmiyorum maden suyu içiyorum anlık geçiriyor sonra bi başlıyo durmamacasına yemek yemeye korkuyorum artık
Seda34 Hajajsjss bende oyleydim kızlar başında meğersem hamilelikden değilmiş idrar yolu iltihabı varmış o vuruyormuş mideme ilaç kullandım geçti midem cız cız ağrıyordu sızlıyordu hiç birşey yiyemiyordum
Seda34 Hajajsjss evet idrar testinde çıkıyor eğer idrar renginiz koyuysa koyu sarıysa var demektir enfeksiyon