Elifcee25 Patlamak üzereyim karnm srekli sert hareketleri hissediyorum hafif hafif ama taş atsan geri gider o kadar sert. Daha 32+5 deyz bu karni yumusatmak icin ne yapmam lazim 😀 HELPPP MEEEE. güldüğüme bakmayın ağlanıcak haldeyim.
aleeyllz12 Elifcee25 canım korkutmak gibi olmasın ama genelde bebek kasıldığında sertleşme olur haftan da yakın gibi o yüzden bence bi doktora git. Çünkü bende aynı problem oluyordu. Karnım sertleşiyordu bazen böyle dokunamaıuordum 35+4 de doğumum oldu.
Elifcee25 Bahar1644 ölüyorum valla canm cok yanıyo onu gectm patliycak gbiyim. Bugun kabzlgm var acaba ondn olabilirmi diye dsundm ama bir gun bile ckmaynca byle oluyosa 😭 kefir aldm kayisiyla yiyiym diye oturdm kaldm marketten eve gdemiyorum
Bahar1644 aleeyllz12 benim 20. Haftadan beri sert su an 34 haftalığım . Korkma sen yine doktora git sor tabi için rahatlasın herkesin farklı sonuçta
Elifcee25 aleeyllz12 Dün dokdordaydm zaten bir sorun yoktu. Sali gnüde nst var zaten ama oyle rahatszmki uyuyamiyirumki uyiyim uyanikken nefes alamiyorum sertlikten. Smdi magnezyum icicem insallah iyi gelir 😔 yoruldm valla. 30a kadar hc bir sorun yoktu 30dan snra hepsi pespese basladi oglumda erken doğum zaten oda endiselendiriyo.
Elifcee25 Bahar1644 Benim dokdorum benden pimpirikli zaten özel olduğu için hemen doğurtmanin pesindeler o küvez süreci falan nasil psikoloji umurlarndamı sanki.