Evet sonunda hamileliğim bitmiş bulunmakta 🥲 9 ay boyunca çookk zor bi hamilelik geçirdim bitsin diye 4 gözle bakıyordum şu an bebişimi seviyorum 😻 34+6da ilk nstye girdim sancılarım çıktı 35. Haftadan çalışamaz aldım 38e kadar evdeydim bu arada sancılarım arttı açılmam da vardı kanala inmemişti ama hep en başından beri baş gelişti son kontrolde yüz geliş olduğunu öğrendik sezaryana döndük başka sebeplerde vardı yürüdüğüm squat çektiğim hurma yediğim normal doğum hikayesi başlamadan bitmişti ameliyat günü içinde şunu diyebilirim her zaman klasik şeyler yaşandı ama ben anksiyete hastası olduğum için benim biraz zor geçti doktorum genele gerek olmadığını söyledi spinal aldım sonra kusmaya başladım (hamileliğim boyunca kusmam hiç durmadı bulantıda cabası) hastane ekibi muhteşemdi beni sakinleştirmek için şarkı açtılar özelde oldum bu arada bir şekilde sakinleştim sonra doktor geldi işleme başladı en zorlandığım nokta bebek çıksın diye karna bastırma işlemiydi gerçekten ruhum çıkıcak sandım 2 bastırmadan sonra oğluşum geldi o kadar yıprandım ki hamilelik süresince ameliyat süresince görür görmez çok zor diye ağlamaya başladım sonra dikişler başladı gerdirme hareketini çok hissettm kıvrandım bildiğiniz sedasyon yaptılar sonra bebişi yanıma getirdiler öptüm kokladım işlem bitti odaya geçtim ilk yürüyüşüm ağrılı değildi ama ondan sonraki yürüyüşler gerçekten beni çok zorladı düşük tansiyonum en başından beri var iyice düştü yürümek zorlaştı emme konusunda sadece yaralar başladı aynı gün içinde (gümüş kapak kullandığım halde) süt konusuda sorun yaşamadım çünkü sütüm hamileykende geliyordu dün sezaryan oldum bugün kendim yürüyebiliyorum ama yattığım yerden birinin desteğine hala ihtiyaç duyuyorum ayrıca burdan duyurmak istiyorum sezaryan hiçte kolay bir şey değil ben zorlandım 2 kişi daha oldu benle birlikte onlarda zorlandı kolay değil yani neyse sonuç bakmalara doyamadığım bir bebişim oldu eşime daha çoooookk aşık oldum o acılar evet geçiyor ama değiyor birde ağrı kesici 3 kere vuruldu sabah gece birde çıkış zamanı ilk gün zordu bugün daha iyiyim yarın daha iyi olacağım anksiyete olmasa bu kadar belki zorlanmazdım bünye meselesi ama geçip gidiyor şimdi uyuyunca özlediğim fotoğraflarına baktığım bebişim var hepiniz sağlıcakla kavuşun 🌸❤️