MehmedinZeynebi ben bu nisanda Eylül için anlaştım sonra mayista doktora gittik kreşe hemen verin dedi eylülde başlayacak dedim hemen gönder dedi oyun grubuna götürdüm durmadı ağladı vs sorun çıkardı ben de tv nin fişini cektim ben de izlemedim her gün kuzenimin çocuklarıyla parka götürdüm biriyle yaşıt biri de iki yaş büyüktü hiç evde durmadık evdeysek de şarkı açtım dans ettik suyla oynattım etkinlik yaptırdım tuvalet eğitimi de verdim bu sırada, yatarken hep kitap okudum en az üç tane is bankası 2 yaş için öyküler ve 3 yaş için öyküler saklambaç oynayalım vs bin tane kitap okudum. Bu eylülde de kreşe başladı günden güne yeni kelimeler öğreniyor evde lafımı dinlemeye başladı sakinleşti. Sürekli hastayız ama gelişiyor çocuk öğreniyor. Kreşteki öğretmenler( Allah sizin evladınızdan bu hastalığı uzak etsin) ama otizimli çocuklarda en çok yasadiklari problem gelişme kaydedecek çocuk var ortada ama anne baba hala sadece konuşma geriliği diye düşünüyor kabullenemiyor diyorlar bir gün bile çok önemliymiş. o yüzden en kötüsünü duymaya razı olarak cesur olup götürüp yüzleşmek. Allah esirgesin tekrar böyle acılardan hastalıklardan hepimizin evladını korusun. Sadece çocuklarımız ihmal edilemeyecek kadar biricik anne olarak ne bir annenin ne bir çocuğun üzüntüsünü duymak istemem elimden de sadece bildiklerimi söylemek geldiği için söylüyorum..