Bilgenaz Taze_anne1990 ben de yaptırdım bi hastanede yüksek çıkarken diğerinde düşük değer çıktı sebebi nedir acaba düşük yapıyor olabilirsin dediler ama doktorlar değil çevremden diyen oldu bir korktum kimyasal gebelik bile olabilir gibi konuşuyorlar 🤦🏼♀️
Taze_anne1990 Korkma ins bisey olmaz ben özelde yaptim ertesi gün saglik ocağında yaptim aynı cikinca üçüncü gün kendi kadın doğuma gittim hastanede yaptim yulselmisti ins hayirlisi olsun
Bilgenaz Taze_anne1990 ama benim şöyle oldu cuma sağlık ocağında yaptım yüksekti cumartesi hastaneye gittim düşük çıktı
Bilgenaz Taze_anne1990 hep ediyorum peki farklı hastanelerde yaptırdım ya bana şey dediler hastane hastane üç aşağı bel yukarı oynar bebek tutunmaya çalışıyo olabilir dediler olabilir mi ki hastene cihazıyla sağlık ocağı cihazı farklı olabilir mi
Bilgenaz Ebrugll çok korkuttular beni düşük yapıyorsun kimyasal gebelik olabilir diye. Ama düşük yapıyo olsam kanamam olması gerekmez mi dış gebelik olabilir diyolar herkes doktor kesildi başıma hafta sonu diye doktorada gidemiyorum böyle kafayı yedirdiler iki gündür
Ebrugll Bilgenaz bende de öyle oldu canım bı değerim çok yüksek bı değerim düşük hastane kitiyle aletleriyle alakalı denildi ultrasonda saglikliydi laborantim çok sık karşılaşılan bı durum için rahat olsun ins güzel sonuçlar alırsın