Aysunaydgn Nerde nasıl doğum yapacağım bilmiyorum normal doğum için yeterli cesaretim ve elverisim yok sezaryen istiyorum Ankara'da bildiğiniz güvenliğiniz bir hastane var mı uygun fiyatlı olmasida çok önemli çünkü çok fazla durumu yok eşimin bende çalışmıyorum
MerveZafer Aysunaydgn Allah yardımcınız olsun , bizde Çankırı’dayız buraya yeni geldik ve bizde iyi bir doktor arıyoruz çevremizde yok aynı durumu yaşadığım için anlıyorum 😕
Eminer Aysunaydgn sezaryan düşünüyorsanız ankara sincan 12.cd devlet hastanesinde coskun ümit bey var cok ilgili doktor ben memnunum tavsiye ederim bende pek cesaret edemiyorum normal doguma
Burcin41 Aysunaydgn etimede gidiyorum canm fiyat olarak en hesapli hastane ve yenidogan unitesi olanaklari cok iyi banu hocaya gidiyorum cok memnunum
Aysunaydgn Eminer peki hastane şartları nasıl temiz mi beni bosverdim bebeğim için sağlıklı bir hastane koşullarına sahip mi
Aysunaydgn Burcin41 canim yorumları okudum da hiç iyi şeyler yazmamislar kadın doğum için fiyatı uygun çok iyide işte içim almadı yorumları
pardus06 Ben Batıkent medical park hastanesine gidiyorum. Doktorum Aylin Aker Ayrım çok memnunum telefonla istediğim her zaman ulaşabiliyorum. Doğum paketi almıştım hamileliğimin en başında tüm tahliller tetkikler Doğum dahil 6750 tl ödedim.
dide86 Cansn ben tüp ile hamile kaldım acıbademdeydı dr oraya devam ediyorum ama ni arkadaşım doğum yapacak korudakinde
Burcin41 Aysunaydgn bende suan sasırdım yorumlara açıkcası 26 haftaligim bende burdan bir arkadas tavsiye ettigi icin şansımı denedm baska hastanede düşünmedim sonrasında cok memnunum. Tabi arastir sen yinede icine sinsin en onemlisi canm
Seymamurduk Aysunaydgn sincan lokman hekim öneririm. Hem temiz hem güzel bi hastane fiyatı da ankara genelinde makul bence doktorum aysun hanım 👍