Pembikka Merhaba kızlar carsamba gunu serklaj oldum 2 tane progestan fitil koyuyorum aksam yatmadan once ama cok Korkuyorum ittiremiyorum dikis elime degcek diye ucuna koydugum icinde cok fazla akiyor disariya sizler rahat kullanabiliyomusunuz🥺
Pamuk Pembikka Dikis dediğiniz şey yukarıda rahimde siz vajinaya koyuyorsunuz.Vajinal muayenede bile dikiş zor görünüyor.
Shebaby Pembikka canım bende çok korkuyodum attım sanıyodum geri cıkıyomus meğer 😂 parmakla bi kaç sefer bastır afedersin tam deliğin oraya hissediceksin pıt diye giricek 😂 yapamazsan eşinden destek al eldiven kullanın ama enfeksiyon kapma canım
Ay3 Pembikka bende kullaniyorum, ayni sorunu yasiyorum ittirirken parmaginim ucuna sert bisey geliyor korkuyorum
Floraflorr Pembikka kprkmayın vajina zaten temiz bir organ değil onunla enfeksiyon kapmazsınız dikişiniz elinize gelmez bir bütün parmağınızı sokmanıza gerek yok vajina sıcaklığında zaten eriyecektir.Sonrasında akımtı oluyor ama vücut alacağına alıyor geçmiş olsun
Pembikka Shebaby aynen canim ittirsem girecek zatende tamamen piskolojik bisey olur korkusu iste alisiriz insallah
Shebaby Ay3 yav hangi delik olacak 😂 işte o sert bişeyden korkmayın içeri doğru ittirin yolunu bulur ordan sonra 😅
Shebaby Pembikka bende bi kaç sefer yapabildim anca korkumdan sonra yine yapamadım eşim artık devraldı valla yapcak bişey yok ben bi de vajinanın içine ince uzun bişey sokup krem sıkıyorum içine haftada iki defa 😂
Denizozge Ay3 bende 20 haftalığım ikiz gebeyim cuma oldum 5 cm açıklığım vardı kanama şikayeti ile gittim acil serklaja alındım. Hala hastanede yatıyorum. Kanamalarım ve kasılmalarım devam ediyor özellikle akşamları sizde durumlar nasıl?
Ay3 Denizozge merhaba serklaj sonrasi 1 hafta hastanede yattim. 1 hafta boyunca antibiyotik kullandim. O sure boyunca kasilma hissi akıntı felan oldu iki gun boyunca pembe renkli kan geldi.
Pembikka Floraflorr teşekkür ederim canim bugun zaten doktordaydim alttan muayene yapti dikis zaten baya yukardaymis korkum gecti biraz