AslanMerak ben 36. Haftada doktora gittim kanamam var diye ama yokmus sivilceymiş.. her neyse kendı doktorum ameliyattaydı bu yüzden bana baska doktor baktı acilen beni yatırdı hemen aç bacağını dedi açtım eline eldiven geçirdi jel sürdü mü hatırlamıyorum hemen eliyle bişeyler yaptı hızlı hızlı asırııı acı yani yaptıramadım durun falan dedim ellerini tuttum bana dedi ki sen vajınusmus musun…. Ultrasonla karnıma da hızlı hızlı baktı kendı hastası değilim diye heralde umursamadı pek hızlı yapıp geçiştirdi. Not olarak doktoruma vajinal muayene yaptıramadı yazdı. Ben kendı doktorumun gelmeesini bekledim dedim ki ben alttan muayene yaptıramadım korktum normal doğum yapamayacak mıyım. Doktorum bi kere de ben denerim dedi. 39. Haftadayım haftada bir gidiyorum hiç alttan bakmadı. Galiba korktuğumu anladığı için alttan muayene etmiyor beni. Kendimi kasmamam lazım ama o kontrol travmasından sonra napıcam bilmiyorum. Bide aklıma vajınusmusu soktu o doktor. Ay bide kocamı yanımdan cıkardı. Belki kocam olsaydı daha sakin olurdum