Umran- Merhabalar 28+3 haftalıgız azar azar amniyotik sıvı geliyor her hafta doktor kontrolüne gidip suda azalma var mı diye baktırıyoruz sürekli yatmam gerekiyormuş inşallah ilerki haftaları görürüz bu durumu yaşayanlar var mı ?
Melodimm Umran- Allah yardımcınız olsun canım sağ salim alın kucaginiza insAllah🤲🏻♥️Dinlenin güzelce.
Elifcee25 Umran- Benmde gelmsti oglumda ama ben ameliyat olmstum apandistten o yzden gelmisti. Enfeksiyon riskine karsi 2 ay hastanede yatmstm 34. Haftada dogmustu. Szinti seklindeyse bol bol dinlen kalkma dokdorun syledigi gnlerde kontrole git.
Elifcee25 Premsesko Lavaboya gidecekken kapinin onunde bacaklarmdan asagi bsey akti ben altima yaptm sandm srekli su icmem gerekiyodu cnku hc anlamadm ne oldugunu anlasilcak gbide degil zaten. Allahin işi ertesi sabah dokdor kontrolum vardi dokdora gdince ögrendm suyun gelms ddi
Gamzecay Umran- tunusollu pedin resmi varsa paylasirmisiniz bende denedim onu yarısı kırmızı oldu turnusol kağıdının yarısı mavi
Umran- @“Elifcee25”#p29792324sagolun zor bir süreç ikizlerimde var 2 yaşında yatmakta pek mümkün olmuyor ama enfeksiyon olmaz umarım doktorumda enfeksiiyon için ilaç verdi bakalım