Zeynep966 Oturamıyorum kalkarken çok zorlanıyorum doktor arada aynadan bak dedü ama hiç bakmadım daha korkuyorum
Dilan_55 Zeynep966 doktorun demedi mi kaç dikiş olduğunu normalde söylüyorlar ama benim 2 dikiş vardı mesela ilk 1 hafta illaki oturup kalkarken acı oluyor ama eğer çok dikisin varsa normal ama dikiş az ve çok azla canın yanıyorsa bi doktora gidersin malum dikiş işi enfeksiyon vs olabilir
gudmorningbeya Zeynep966 yani aslında krem ve pansumanı düzenli yapınca ilk 2 gün hariç ağrım olmamıştı enfeksiyon kapmış olabilirsiniz belki bi muayene olun 🙏🏻
Zeynep966 bdenerigokce bilmiyorum ya aklıma geldi ama eşimin de o şekilde beni görmesini de istemiyorum
Zeynep966 Dilan_55 bana söylemedi kaç dikiş olduğu Sordum Hepsi bitsin söyleyeceğim dedi söylemedi Sonra gidip geldi ben sordum tekrar o da görünen 6 dedi ama iç kısımlara da attığımız için dedi toplamda 24 dikiş demişti
Dilan_55 Zeynep966 dikisin fazla olduğu için zorlanıyorsun demekki dikiş çok olunca iyileşme süreci de uzuyor
Zeynep966 Dilan_55 ya ebe de az dikiş dedi ama normal de ne kadar olur bilmiyorum zaten bebekte zayıf doğdu ondan çok dikişin yok bile dedi
Sevdayilan Zeynep966 olur cnm dikişlerin çok benimkide 22 dikiş 1 ay çektim lavabonuzu yaptınız mı peki
Churcill Zeynep966 parol ve antibiyotik vermediler mi o biraz hafifletiyor. Bide ben oturup kalkarken bacaklarımı birleştirip hafif yana doğru oturuyodum
Sevdayilan Çünkü ben 50 gün boyunca büyük lavaboya cikamadim dikişlerim çoktu 22 dikiş doğum yaptım eve geldim ayaklandim yatak yastık görmedim diye pansuma edin dikişlerinize dikkat edin
Eslemim34 Zeynep966 Benim çok dikişim vardı 40 günde iyileşti. Temiz ve kuru tutmaya özen gösterin. Ayak da da çok kalmayın.