Fpelin Siz de tup bebek yaptirip hicbir belirti gostermeden pozitif olaniniz var mi ne bel agrisi ne yerlesme kanamasi ne baska bir sey hicbir belirti yok yarın kan testi verecegim bugun 11. Gunum ve cok tedirginim hicbir belirti olmamasindan dolayi
Bebegim3444 Fpelin ilk iki transfer de tum belirtilerim vardı tamam tuttu dedim negatif aldım. Üçüncü de hic belirtim yoktu hic pozitif aldım. İnsallah cok guzel haberler alırsınız
263426 Fpelin benmde hiçbir belirtim yoktu şuan 37+6 haftalık olduk oyuzdn belirti yok diye ümitsiz olma
Yaprak- Fpelin iyi sabretmişsiniz ben daha doktorum yeni vitaminler yazdı onları alırken bir kolide test sipariş verdim hergün yaparım diye düşün maşallah nasıl dayandın canım
JuniorZeyrek Benimde hiç belirtim yoktu suan 18 haftalığız 🙏🏻 inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsünüz 🙏🏻
Fpelin Yaprakdokumuseverr korkumdan sabırlıyım negatif cikmasindan korktugum icin yapmadim hic yarin kan testini bile nasil ogrenecegimi dusunuyorum😅
Fpelin Yaprak- korktum hep yapmaya yarin sabah test verecegim oglen sonucu cikacak uyku tutmuyor dusunmemeye calisarak sabrettim transfer gerceklesmeden daha kendime soylemistim test yapip moralimi bozmayacam telas yapmayacam diye oyle de oldu kac kisi test yap cikar dediyse de yapmadim
Yesilhome Yaprak- bence evde test yapmayın bazen beta tam salgılanmazsa çıkmayabilirmiş ve moralinizi bozmayın bende 12.ci gün kan testi yaptırdım bekledim sabırla 7cı günümde ufak lekeler oldu bende tutmadı adet oldum diye oturdum ağladım meğerse hamileymişim o da bebeğin yerleşme belirtisiymiş ama inan o ağrı aynı adet sancısı gibiydi bilemedim şimdi 13+6 olduk bile Rabbim hasret çeken herkesin kucağını doldursun inşallah
Ayseveikizler Benimde hiç bir belirtim yoktu hatta kan vermeden önceki gün adet ağrım başlayacak gibi geldi tutmadı diye düşündüm hep çok şükür 33 hafta bitiyor. Ümidinizi kaybetmeyin pozitif olun
Fpelin Ayseveikizler ne guzel hayirli olsun saglikla alin kucaginiza insallah bende yarin pozitifi alirim 🙏🏻
Yaprak- Fpelin Inşallah güzel haberler alırsın canım bizede haber ver ben daha yolun başındayım adet olunca 2.gün gidicem
fatmayardim15 Fpelin bende de hiç belirti yoktu 12 gün sonra kan testi pozitif çıktı şuan 31 haftalık olduk çok şükür
Ravza11 Yaprak- ayy bende öyle canım adetimi bekliyorum 2.gunu gidicem toplama işlemi ne zaman oldu senin
bengonca Benim de hiç belirtim yoktu. Bak kelimenin tam anlamıyla kocaman bir hiç 😁 35+4 ikiz kız bekliyorum 🤲🏻🤗
Yaprak- Fpelin amin canım dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim naptın test yaptırdınmı
Fpelin Yaprak- yaptirdim pozitif cok sukur 😌 rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da insallah saglikla gecirmeyi