sukran0046 Duydugunuz saçma komik yada inandığınız erkek bebek olursa şöyle olur,kız bebek olursa şöyle olur hurafeleri neler?
Kanalize sukran0046 karın sivriliği olayı, bende tuttu babannem beni görür görmez kızın olacak dedi gerçekten kızmış ama ihtimal yüzde elli zaten geçende biri karnın küçük top gibi erkek diyor he diyip geçiyorum doğurcam şurda cinsiyete inandıramıyorum milleti
Asel53 sukran0046 kızımı gören erkek tipli diyordu arkası kesin oğlandır tesadüf mü bilmem ama tuttu 😃 hatta doktorum bile söyledi dedi kesin arkası erkek 😅
Elo__35 sukran0046 hamileliğim zor geçiyor 4. Ayım bitmek üzere kusmam yeni bitti gibi yüzümde egzama attı herkes kızın olacak dedi sonuç oğlum oluyor 🩵🥰😂
e_blue_sky_a sukran0046 kız bebeğin saçları olduğu için mide bulantısı çok olurmuş annede 😀 😀 çünkü kız bebek rahimde değil bildiğin midede gelişiyor
Sevgi3444 sukran0046 sen erik yiyorsun seninki kesin erkek dediler dediler başımı yediler tesadüf belki bilmiyorum ama oğlan oldu benimkide 😂😂
Nnoktaa sukran0046 ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı 😂😂 çocukluğumdan beri hep bunu duymuşumdur. 😂😂😂
Tubabbbaa sukran0046 karnım sivri gören erkek diyor tatlı ve erik yiyorum bulantım hiç olmadı yüzüm çirkinleşmedi basenlerim büyümedi ama kızım olacak 😬her ne kadar ilk erkek dediyse doktor kız oldu bakalım kimse inanmıyor kızım olacağına ben bile 🙄🤣
Nnoktaa sukran0046 ben de katılmıyorum ki zaten 😂 komiğime gidiyor. İşe de yaramıyor. Oldum olası tatlıyla aram yok bana da hakkı geliyor 😂