Zeyynnpp Tünaydın hanimlar.. uygulama ya göre bugün adet olmam lazım ama geçen aya göre hesaplarsam adete 2 gün var.. 2 gün önce predictor early erken gebelik testi pozitif ti ama baya cookk silikti.. bugün eşim VANU BİRDE MİRATECH erken gebelik testi almış VANU olan hemen silik çizgi çıkardı ama MİRATECH negatif sizce hangisine guvenmeliyim bu testleri kullanıp yanilan varmı 🌸
MehmedinZeynebi Zeyynnpp hiç erken gebeliklerde uğraşmadım kaset testlerden yaptım iki gebelikte de yanılma olmadı ama bana kalırsa gebelik vardır hayırlı olsun 🌼
ferhpnar Zeyynnpp early bende yalancı pozitif gösterdi canım çok silik çizgi oluştu testi yapınca ama hamile degildim dıger testler negatif çıktı çok umutlanmıştım Rabbim saglıkla sıhhatle nasip etsin inşallah vardır canım
KuzeyinAnnesi10 Zeyynnpp prodictor de çıktıysa hamielsindir bende öyle öğrendim kan ver canım daha net anlarsın
Zeyynnpp MehmedinZeynebi daha gecikme olmadığı için kaset istememiştim ama kaset alırım herhalde bu testler farklı sonuçlar veriyor
Zeyynnpp Miracleee yaaa🙏 ama MİRATECH erken gebelik testi negatif onunda silik çıkarması gerekmezmiydi? Bu arada ikisi köyü muydu sizin testiniz ve adete ne kadar vardı 🌼🌼
Esm27 Arkadaşlar ben bir test aldım oncomed hızlı gebelik testi diye. Bu test yumurtlamanın 8. günü gösterir mi ? Test kaset test ama hızlı gebelik testi yazıyor üstünde ?
Yaprak- Esm27 bende bugün yaptım bu markadan benimde tahmini 8.gün çook silik çıktı allahım inşallah vardır adet olunca tüp bebeğe başlayacaktım annemde rüyasında benim doğurduğumu oğlum olduğunu emzirdiğimi görmüş🤲
Ebruebos Esm27 canım ben yaptım adete 3,4 gün kala silik çıktı. Prodoctor yapmıştım o daha belirgin silik çıkardı beta 42 yi gösterdi
Zeyynnpp ferhpnar evet benim de bu testten 2 ay önce yalnci pozitif vermişti hemde 4 defa her sabah yapmıştım ve pozitif ti adet olmustum 🥲
Zeyynnpp KuzeyinAnnesi10 canım predictor u 2 gün önce yapmıştım bugünde VANU Ve MİRATECH erken gebelik testleri almış eşim VANU da silik çıktı MİRATECH negatif çıktı gebelik olsaydı isikindede cikmazmiydi
Zeyynnpp Kizlar testler bu şekilde ikiside bugüne ait.. ustteki VANU gözle baya görülüyor ama fotoda çok çok az görünüyor sizce kan vermem gerekir mi
KuzeyinAnnesi10 Zeyynnpp bence riske atma kan ver nolur ne olmaz bazı testlerin süresi kısa oluyor algılama falan
Yaprak- Zeyynnpp ya canım bende kaset testte silik çizgi görünce frely erken testten yaptım negatif peşine tekrar kaset test yaptım aynı idrarla yine silik çizgi çıktı bi bu başıma gelmemişti diyorum sabah tekrarlıycam sende tekrerla bide son kullanma tarihine baksana
Zeyynnpp KuzeyinAnnesi10 bu VANU da yanilanlarda olmmus ondan pek guvenemedim canım ya ikiside çıkmış olsaydı kan veririm diye dusunuyodum
ASE6154 Zeyynnpp markalar farklı olunca hassasiyet faklı olur, belki ondandır ama silik çıktıysa yanlış olmaz diye düşünüyorum
Zeyynnpp ASE6154 VANU testin hatalı olduğunu söyleyenler de var canım sanırım test sıkıntılı ama bı kaç gün önce predictor early erken gebelik de yapmıştım çok çok silikti aslinda
Gamzealptkn Ben vanu marka test aldm silik çizgi çktı kan verdm negatf geldi bazen testler bozuk olabliyo ama 2 testte çift çizgi var muhtemelen vardır bnce bi kan testi vern garanti olsn
Zeyynnpp Gamzealptkn pembeli olan alt kısımdaki test negatif canım üstteki silik cizgi Sizde negatif miydi VANU da ozmn kan testi vermiyeyim ya demekki test sıkıntılı