YncaY Kızlar reglime 1 hafta kala lekelenme yaşamıştım sonra tam regli olucağım günde lekelenme oldu reglim 2 gün gecikmişti bu sabah regli oldum üstüne görme olabilirmi böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
irmarose YncaY ilk ay 3-4 gün süren regli kanamam olmuştu doğum kontrol hapını bıraktığım için düzenszlik olduğunu düşündüm 2. Ay yine aynı şekilde regl olmam gereken tarihten bir kaç gün öncesinde 2-3 gün süren bir reglim oldu o zaman üstüne görmeden şüphelendim test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim 8 haftalık
damla097 normalde 5 gün sürüyordu 3 gün sürdü regl kanamasıydı bildiğiniz ama öncesinde ve sonrasında çok fazla bel ağrım vardı normal olmayan , 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim rabbimin mucizesi ondan önceki ayda kimyasal gebelik geçirmiştim 🙏🏻😇🌸
YncaY damla097 Çok güzel bi mucize gerçekten 🙏🏻 benim adete bi hafta kalaki lekelenme kafamı karıştırdı zaten acaba yerleşmemi dedim sonra adet günüm geldi o zaman az lekelenme oldu sonra adet 2 gün gecikti adet görme başladım ne oluyo dedim ama bakalım takip ederim yine