Alyamomm Bat 12 Ekim dün sabah erken testte negatif gördüm umudum kırıldı sanki pozitife dönme ihtimali var mı bı daha ki testin ne zaman yapmaliyim sizce
Tugba_turk46 Alyamomm 1,2 gün gecikme bekle canım benimde bat 13 ben 14,15 gibi yada twm gününde yapmayı düşünüyorum belki pozitife döner adet olana kadar umut var
Kahverengi Alyamomm adet olmam gereken gün erken gebelik testlerim negatif kan testim pozitif çıktı o yüzden herşey ola bilir diyorum
Semabkr Alyamomm canım ben regle 2 gün kala yaptım çok silik bir çizgi gördüm. 5 gunde negatifi görmen normal. 2 gün kala bir daha dene onuda sabah ilk idrarinla yap anca belki öyle çıkabilir
Bimiyendis Alyamomm tüm kadın doğum uzmanları regl tarihinden 10 gün sonra yapın testi, önceki testler hatalı olabilir diyor, insan sabredemiyor ama bekleyin derim
Nesslis Sabret :) bende 5 kala yaptım negatifdi 3 kala kolu hassasiyeti nedeniyle tekrar yaptım pozitif çıktı seninde öyle olur umarım 🌸
sonmel22 Var tabi erken yapmissin. Regl olmam lazimdi bu ayin 7 sinde bugun test yaptim silik cizgi cikti
Ebruebos Ben 10 gün kala yapmaya başladım ilk tabi heyecan var sabırsızım hep negatif çıktı 3,4 gün kala yaptım koydum kenara yine negatif çıkacak diye hiç umudum yoktu. Baktım silik çıktı beta 42 ile öğrenöiştim. Testin fazla varsa sabahları yap.
Alyamomm Bimiyendis evet valla sabredemiyorum iki buçuk yıldır bekliyorum hayırlısıyla nasip olur inşallah
asude456 Alyamomm ben ilk hamileligimi 8 gun kala ogrendim ikinci hamileligim gecikmenin 10 gunu cok silik bi cizgiyle ogrendim simdide 10 gun var adetime cok silik bi cizgi cikti