My-omeriy Arkadaşlar merhaba ben oğlum için kapı süsü yastık ve magnet yaptıracam bildiğiniz indirimli güvenilir sayfa varmı
ddm2210 My-omeriy indirim var mı bilmiyorum ama ben instagramda baykuscraft ta yaptırdım çokta memnun kaldım kargolama süreci falan hepsi sorunsuzdu
minikmucizeemaak My-omeriy Bu bizim kapı süsümüz yastığını da yapıyorlar ama bende isimli yastık var o yüzden ekstra yaptırmadım. Instagram myenatasarim
YasminMtl My-omeriy Kapı süsü için mimesis_accessories sayfasından öyle memnun kaldım ki anlatamam.Hem söylendiği şekilde hem de söylendiği günde teslim edildi.Üstelik ufak tefek değişiklik istemiştim aynı istediğim şekilde yaptı kendileri.Göndermeden önce de fotoğrafını gönderdi.Paketlemesi de gayet hoştu:) 
Ysmntg Magneti digitalmagnet sitesinden yaptırdım kendiniz tasarlayabiliyorsunuz 2gun içinde elime ulaştı memnun kaldim
Tgbnrbltt My-omeriy damladizaynn sayfasına bakın piyasaya göre çok uygun bnde yaptırdım resim olarak attılar çok güzel kargo da şuan da. Ben kapı süsü artı yastık kargo dahil 395 verdim modele göre fiyat da değişiyor tabi
AryaElif My-omeriy merhaba eğer düşünürseniz areldesigner instagram sayfamdan yardımcı olmak isterim💖 Yeni girişimciyim, hem hamile hem 2 yaşında kızımla elimden geleni yapıyorum istediğin her modelde🙏🏻🍀
My-omeriy AryaElif sayfanıza bir bakayım aslında buldum bir sayfa istediğim modeli 450 TL’ye yapacak sizde istediğim modeli aynı fiyata yaparsanız siz yapin