Erva18 Kızlar sabah test yaptım hemen çizgi cıktı ve gayet belirgin sonra kan vermek icij hastaneye gittim bakmadılar yarın kadın doğuma git dediler sonra eve geldim tekrar aynı markayla test yaptım bu sefer negatif aklım karıştı ne dmek oluyor
Dryfrmzz25 Erva18 ilk idrarla yapınca daha doğru sonuç veriyor ikinci o yüzden negatif çıkmış olabilir adetinize ne kadar var muhtemelen daha küçüktür bebek☺️
Zararsiz01 Erva18 hayırlı olsun daha çok yeni galiba ondan bu şekilde çıkmış olabilir. Adetinize ne kadar var ? Nöbetçi Eczane yakınsa bu testlerden değilde erken gebelik testi alıp yapın daha iyi sonuç verir
Erva18 Dryfrmzz25 adetim geçen hafta oldu ama az az leke gibi sonra kan verdim 2 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi sonra bende bugün aşırı idrara çıkınca test yaptım böyle oldu
Zararsiz01 Erva18 o zaman yarın kan verin o zaten kesin sonuç verir. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏
Dryfrmzz25 Erva18 yeni yerleşmiş olabilir emin olmak için kan verin ve yarın sabahta test yapabilirsiniz varsa zaten daha belirgin çıkar
Erva18 Dryfrmzz25 yani acaba gün içersinde yapılan testler daha yanlış bilgi verir mi ilk idrar mecbur mu
Dryfrmzz25 Erva18 çok yeniyse hamilelik ilk idrar önemli sonrasında gün içindede yapsanız çıkar pozitif
Mirzaninannesiyim Erva18 benim geçen ay bundsn belirgindi negatif canım bu ay da yine silik çıktı kan verdim sonucu bekliyorum eger pozitif olsa diğer testinde de cıkardı bence bilmiyorum ve son adet tarihin 28 eylül zaten teste cıkması imkansız