tugcesakzci TTubaKK ilk 3 ayının dolmasını beklemeniz daha mantıklı bence gebeliğin en riskli dönemi ne olur ne olmaz diye. 13 14. Haftadan sonra başlayın direkt
TTubaKK tugcesakzci Aynen bende öyle daha mantıklı gelemeye başladı bide benim düşük riskim de var riski atlatayım başlarım dedim 12. Haftada sonra planlıyordum bende
Kukulikukuli12 TTubaKK kıyafet de dediğim gibi unisex seyleri alabilirsin. Renk olarak. Benım kzıım olacagı 15.haftadan belliydi ilk hamileliğimde ama emin olmak için 21.haftayı beklemiştim ya yanılmıyorsa diye 😄 Ozmana kadar hep beyaz yeşil kırmızı sarı kahverengi gri tonlarda almıştım mesela. Erkek de olsa giyebilsin diye.
TTubaKK Zeynepli12345 Ya bide bizde düşük riski de var tehlikeyi atlattıktan sonra başlarım ben 12. Haftaya da felan 20. Haftaya pek kalmaz gibi
Tugbaer1 TTubaKK 20. Haftada detaylı ultrason sonrası yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlaman daha mantıklı. Çünkü 20. Haftaya kadar bebeğin düşme vs tehlikeler olma ihtimali yüksek.
AsyaCngz55 TTubaKK ekonomik duruma göre farklılık gösteriyor bu konu bence. Ama yine de 20. Haftadan sonra uygun fiyatlı indirimde gördükçe bir şeyler alıp koymak daha iyi.
Altunay_2020 TTubaKK benim ikinci bebegim, 28 haftalik oldum. 26 haftadan oglumdan kalan kiyafetleri yikadim ayirdim posetleyip dolaba yerlestirdim. Utusunu doguma azalinca annem gelip yapar. Eksikleri de az az indirim gordukce aliyorum. Besik bebek arabasi mama sandalyesi gibi seyler oglumdan kaldi. Temizlik urunu bez sampuan falan stok yapiyorum genelde. Siz de maliyeti buyuk seyleri indirime girdikce arastirip alin bence. Malum her gun her seye zam geliyor
LamiyaCetinkaya TTubaKK Aslında ben erken başladım bu ikinci bebeğim, önce zıbın çorap bere filan aldım, el örgüsü yaptım, sonra baktım cinsiyet göstermiyor 5-6 tane de takım aldım, 20+2 olduk artık bu sefer göstermezse devam edicem unisex renklerden almaya 😂
Yagmurun2 Aysee1123 yani en azından bebek arabası ana kucağı vs. gibi büyük unisex kullanabileceği şeyleri almanı öneririm ben ilk gebeliğimde öğrendiğim zaman bebek arabasını almıştım 2400küsüre joie marka bebeği kaybettim ama şimdi yine hamileyim aynı bebek arabası şu an 6 bin civarda satılıyo
Yagmurun2 TTubaKK yani en azından bebek arabası ana kucağı vs. gibi büyük unisex kullanabileceği şeyleri almanı öneririm ben ilk gebeliğimde öğrendiğim zaman bebek arabasını almıştım 2400küsüre joie marka bebeği kaybettim ama şimdi yine hamileyim aynı bebek arabası şu an 6 bin civarda satılıyo
Yagmurun2 TTubaKK bende e bebekten aldım arada %25-30 civarında indirim oluyor takip edersen biraz daha uyguna alabilirsin
TTubaKK Artık alışveriş yapabileceğim bebeğim yok arkadaşlar bugün 7+3 de bebiş düştü Kalan parçalar kürtaj ile alındı
Feyzabeyoglu TTubaKK cok üzüldüm. En yakın zamanda tekrar bebegin olur insallah canım. Sağlıklı olsaydı hiçbir şey olmazdı bebegine öyle düşün. Sağlıkla nasip etsin Rabbim. Bu yüzden erken alışveriş yapmayı tavsiye etmiyorum. Fiyatı ne olursa olsun yasam sınırını astıktan sonra yapilmali alışveriş.