YuvarlanamayanPaanda TugcEsila kadın doğum doktoru dahiliyeye yönlendiriyor dahiliye uygun görürse veriyo
TugcEsila YuvarlanamayanPaanda şehir Hastanesi’nde hangi kadın dogumcuya gidiyorsunuz diye sormuştum yanlış anladınız sanırım gerçekten oda tutuluyormu kimle konuşmak gerek bu konuyu hastanede doktorların hepsi haberdarmı yani
Humeyraa23 YuvarlanamayanPaanda özel oda var ama ücretle tutulan birşey değil diye biliyorum nasıl tutuluyor diye sorarsanız genelde tanıdık işleri hemşire tanıdık vs
Hnd3535 YuvarlanamayanPaanda ben düşük yaptıgımda 8 küsüre düşmüştü o zaman takılmıştı 2yıl önce bakalm düşerse diye istiycem. Belki parayla aldırtır tuncay özgüne gidiyorum. Bana tiroid 1 kan ilacı 2 mutlaka unutmadan içmen lazm diyo bende içemiyorum aşırı midemi bulandırıyor
YuvarlanamayanPaanda Hnd3535 dahiliye yazıyor ama biliyorsun dimi şuan beni dahiliyeye yolladı drm sevk etti direk işlem yaptıalr kan düşmeden taktırmak sıkıtnılı ağır bie serum
YuvarlanamayanPaanda Hnd3535 benım 4. Taktıroşım her zaman dahiliye kontrolünde takıldı yazıldı ama 11 kanla yazmalar
YuvarlanamayanPaanda TugcEsila ha pardon Mustafa Oguz Yılmaza gidiyorum 2 çocugumun doktoruda o inşşalah bununda olacak