Badgirl_ Merhaba kızlar adete 3 4 gün kaldı 4 gun önce erken gebelik yaptm bisey ckmadi sanrm bende bisey yok bu ay varmı baska test yapan veya yapacak olan
Sunshine123 Badgirl_ Adetim dündü hala adet olmadım. Adetten 1 gün önce kaset test yaptım çıkmadı bir şey. Hiçbir belirtim yok. Bugün olmazsam yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
sweetmom_ Badgirl_ benim 23 ekim bakalım hayırlısı olsun. 20sinde test yapacağım daha var bana Allah isteyen herkese nasip etsin bana da İnşaAllah.
superstar_00 Badgirl_ Ben de en son 4 eylül adet olmuştum hala olmadım test yaptım negatif çıktı googlede ilişkiden sonra 13 gün sonra idrara yansilir diye yazıyordu. Ben bebek bekleyemiyorum ama eğer olursa sürpriz bebek olur.
Sevinc-Berna87 Valla kizlar 8 gün vardı adetime test yaptim negativ cıkmışdı bugün 4 gün var adetime test falan yapmadim ama dün aşiri migde bulantim oldu bilmiyorum bakıcaz
Badgirl_ Sevinc-Berna87 çok mu erkendi acaba yaptığında test inşallah vardır ama bende şuan hiç bir belirti yok
Sunshine123 Badgirl_ İnşallah canım sen çok erken yapmışsın ama biraz daha sabret hep beraber güzel haberlerle gelelim inşallah 🌸
NovaVina_ Benim de bugun adet gunum. Ne gebelik belirtisi var ne regl. Ara ara kasık sancıları ve gogus hassasiyeti. Dun erken gebelik testim negatif cikti o yuzden bu aydan benimde cok umudum yok 😔
Papatya_345414 Benim de 2 gün kaldı adete. Göğüs hassasiyeti kramplar gaz sorunu kabızlık ve duygusallık çok fazla. Ama regl belirtileri de bu şekilde, inşallah gebeliktendir beklemedeyim 🫠
Dilarasaban Badgirl_ benimde 4 gün kaldı 7 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama inanılmaz göğüslerim şişti damarlandi ve çok iştahım açıldı sürekli biseyler yemek istiyorum doyma hissimk kaybettkm resmen kendime söz verdim adetim geçmeden test yapmayacağım
Meridaily Badgirl_ yarın adet olmam gerek test yapmadım, birkaç gün gecikme olursa öyle yapacağım. 😊🤲🏻