Gdhjddkkd Kızlar yarın saat 5 te transferim var dualarınızı bekliyorum 🥹🥹 bu süreçte olan ve bebek isteyen herkese hayırlı haberler almayı Rabbim nasip etsin 💕Dualarınıza talibim 🤲🏻🤲🏻
Fatma-00 Gdhjddkkd Rabbım hayırlı haberlerle sonuçlandirsin canm benim kucaklarimiz boş kalmasın inşallah bende tüp bebekle bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim Rabbım sanada tattirsin inşallah
Yasemincee26 Gdhjddkkd can im hayrlı olsun inşallah bebeklerin sana tutunmuştur. Benim de Perşembe günü transferim var transferin nasıl geçti idrara sıkışık mıydın kaç dk sürdü anlatır mısun
Gdhjddkkd Fatma-00 aminn inşallah Allah tazı olsun 🤲🏻💕 şişede hayırlısı ile keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayı sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin
Gdhjddkkd Yasemincee26 yarın 5 te 🥹😅 daha olmadım transfer suan yemeklerimi yaptım evi sildim süpürdüm yarına bişey kalmasın diye
Tubii44 Yasemincee26 Yasemin hanim idrara sıkışık olmak gerekiyo işlem çok sürmüyo 5 dk 10 fk en fazla inş bebeğiniz size tutunur🤲😊
Tubii44 Bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım cnm 5+5 oldum Rabbim inşALLAH emeklerinizi boşa cıkarmasn 🤲hiç stres heycan yapmayın 5 dakika sürüyo işlem
Gdhjddkkd Tubii44 yaa ne güzel saflıkla kucağına al inşallah 🥰 transferden sonra bişey kullandınız mı
_Tazeanne Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah pozitifle sonuçlanır sağlıkla hayırla kavuşursunuz ben tüp bebek annesiyim bekleme süreci bütün süreçten zor ama pozitif almak herşeye bedel 😇😇
Gdhjddkkd Kızlar bizde bişey sorcam benim belim ve göğüslerim şimdiden ağrıyor her gün iki tane Progestan dex vuruyorum göbekten onun için böyledir dimi adet olmam suan da 😂
Tubii44 Gdhjddkkd Benimde transferden 4 gün sonra başladı ağrılarım adet sancısı gibi göğüslerde hassasiyet halen dr var