Sarikus_12 Kızlar dün gece baya kustum ve dünden beri bebeğin hareketlerinde azalma var sizce normal mi hastaneye gitmeli miyim ilk gebeliğim bilgim yok
ElayAysen Sarikus_12 bende böyle post actim. Bende suan cok kotuyum kan bile geldi kusarken o kadar kustum. 15 dk felandir her yere kustum yani. Bende mide yanmasindan hepsi sadece
Nuraaa Sarikus_12 bende ayn haftadayım ve mıde yanmam yuzunden dun gece ıstıfra ettım dun bende cok az hıss ettım bebegı Artık buyuyorlar dıye sonlara dogru haraketlerı az hıss edılebılınıyor Yagsız salcasız baharatsoz yemekler gerekıyor Suy yemekledehılde ara ogunde tuketmek lazım
120622Aht Sarikus_12 Bence acile görün pazartesini bekleme alttan muayene istemediğini söylersen kağıt imzalatiyolar diye biliyorum ölü doğum ve vs den ben sorumluyum Altan muayene istemiyorum diye bizde 32 olduk bugün mide bulantısı bende de başladı
Sarikus_12 ElayAysen geceden beri uyuyamadım acillerde de alttan muayenede ediyorlar diye gitmek istemedim napsam bilemedim
ElayAysen Sarikus_12 altdan neden ediyorlar kusuyorsun yani agzinla kusuyorsun ne alaka ? Ultrasona gire bilirsin. Bende uyumadim. Uyudum ve ayildim kustum demin
ElayAysen Gamzeeeeee6676 1 gün öyle oldu gecti. Düzeldim. Gebelik zehirlenmesi olsaydi gecmezdi her halde bilmiyorum 🙄 bebes de haraketliydi yani şükür. Ben cok kotuydum. El ve ayaklarda sisme falan da yoktu sadexe ne yediysem kusuyordum tutamiyordum midem cok yaniyordu. Mesela bu sabah da yaniyor :D
Selcen06 Kusma ishal salgını var belki o sebeo oluyordur. Acile gidin. Alttan muayeneyi kabul etmeyin. Yoğun sıvı kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Bemimde 10 gün önce aynısı başıma geldi. Mideniz için ilaç serum tedavisi vs verirler. Çok geçmiş olsun.
kuyucucrn Bende geçen hafta çok istifa ettim doktoru aradık. Serum taktırabilirsiniz artık mideye baskı yapıyor olabilir dedi. Sıvı alımına dikkat etsin dedi.
Sarikus_12 kuyucucrn serum takmadılar alttan muayene ettiler nst bağladılar eve gönderdiler hiç bişey demeden devlete gitmemesi lazım insanın 😏
Sarikus_12 120622Aht gittim çok şükür bişey yok ama alttan muayene etti açılma var mı diye kanamam oldu o kadar korktum ki 🥺