bdenerigokce İlk uyuyamadım döndüm durdum yatakta sonra birden mide yanması geldi, sinirim bozuldu kalktım tvyi açtım şimdi🤷♀️ yoğurtlu makarna yiyorum😂 Sizde durumlar nasıl, uyanık olan var mı? 33+6dayım🖐️
Semrapolatt femme Ask-bebegim mide surubu ic varsa. Bana da oyle oldu. Midem gecti ama uykum da kacti
bdenerigokce femme yaaa doğunca da bitmiyor 🫣🫣 en azından emziririm eşim uyutur diyorum, çok yoruldum hamilelikten ama sonra sonrasından da korkuyorum 🫣🫣
aleeyllz12 bdenerigokce sonrasından bildiriyorum kdmdofkfodof emzirirken yazıyorum. Arkadaşlar lütfen uyuyun mümkünse zorlayın kendinizi kdkemcod
Semrapolatt bdenerigokce bdenerigokce benim 3. Gebeligim gercekten bu kadar zorlandgimi hatrlamyorm. Uykuya hasretim nefes alamiyorm uzanip Rahat edemiyorim normal yasantimi ozledim resmenn kasimda dogumum sezeryan olacam cok cok stresliyim
vanilyali99 bdenerigokce sonrasından yaziyorum bende doğusunda rahatlayalım diyordum He bk varmis bu tarafta valla uykusuz uykusuz 2saatte bir uyan bez değiş emzir kollarım sırtım koptu feryat figan etmesi cabasi bir de erkek bebe altını acar açmaz ortalığa fırlattı çişini kafayı yemek uzereyim hamilelik sultanlikmis
aleeyllz12 vanilyali99 ah canım bacım beni de anlatmış ıdkdkfmrkr sürekli üstüne kusması üst değiştirmek + üstüme kaka ve çiş yapmak. Hele emzik veriyorsan uykuya geçene kadar o düşen emziği geri sok. Gaz çıkartmak zaten
bdenerigokce vanilyali99 en azından eşim değiştirir bezi diye düşünüyorum, çünkü benim hamileliğim hiç sultanlık olmadı😂😂😂 hamilelik çok zordu 😂😂