Aselkus Aysenurdesign 2 ablam sezeryan oldu ebe geldi karninj bastirip eliyle disariya cekti kani ama hissetmiyorsun daha uyusukluk gecmedigi icin
QueenMother Aysenurdesign bi sıkıntı yoksa hiç bişey yapmazlar ben üç sezaryen oldum sadece birinde kanım pıhtılı geldiği için karnımdan bastırıp altımdan temizledi ama diğer ikisinde bi sıkıntı yoktu hiç bir müdahale yapılmadı
Yarindanumutluanne Aysenurdesign 5 sene önce sezeryan oldum ne kimse karnıma bastırdı nede alttan bir müdahale yapıldı. İlk kez duyuyorum bunları
minimonun-annesi Hayır sexeryandan birkaç saat sonra ebe karından bastırıp alttan kanın gelmesini sağlıyordu pis kanın akması lazım birde rahim kasılınca süt hormonlarıda salgılanıyor o yüzden sezeryan doğum yapanların sütü heöen gelmiyor normal doğumda öyle değil rahim kasıldığı için süt hemen gelir karına bastıyorlar ama acısı çok değil korkmayın hissetmedim galiba yada unuttum şuan Allah doğum acısını unutturuyor ya Rabbim ne büyük değilse asla birdaha bebek düşünmezdik 🤲🥹🥰
Merve_vrl Yarindanumutluanne Ben de 14 gün önce sezaryen oldum ama böyle bişey yaptılar mı hiç hissetmedim. Karnıma bastırma gibi bir durum da hiç hissetmedim. Uyuşuk olduğumuz için belki fark etmemiş olabiliriz diyorum ama bilemedim🤷🤭
kisacanil Merhaba, bende çarşamba günü sabah 10’da sezeryan olacağım inşallah. Süreç nasıl işliyor arkadaşlar ntsye falan girecek miyim, hemen beni ameliyathaneye alacaklarını sanmıyorum sanki önden işlemler falan vardır. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.😌
Lokumcuk kisacanil benim gece yatisim yapıldı nst bağlıydı sabaha kadar . Sabah 5 te doğuma girdim belden uyuşturduktan sonra 10 dk içinde bebisim karşımdaydi🥰 ben onu giydirmekerini izlerken sanırım dikme rahimi aşağı itme vs işlemleri yapıldı çünkü baskı hissediyodum üzerimde. Sonrası odaya çıkış vs
Camlicagizem kisacanil Bana 8.30 civarı hastaneye gel dedi gittiğim hemen kan alındı damar yolu açıldı nst bağlı kaldım saat 10 da sezeryana alındım ameliyathanede belden iğne vs derken 10.15 te odamdaydım ☺️
kisacanil Lokumcuk Camlicagizem yarın işlemler için hastaneye gideceğim bakalım daha net öğrenirim sürecimi artık🤓 teşekkür ederiz sizlere. Benim genel anestezi olacak büyük ihtimalle doktorumda lokalden ziyade geneli öneriyor bebişkom dönmedi çünkü😬😆
Polatalemdar Aysenurdesign evet sezaryenden sonra içeride kan kalmasın diye önce karına bastırdı benim sonra alttan eliyle çekti.alttan olan hicbirsey fakat karnıma bastirdiginda ki yaşadığım acıyı asla ve asla sezaryende hissetmedim benim için en kötü ve acı karına bastirmakti
Camlicagizem Aysenurdesign Tabikide hayır😁 anestezi geçmemiş olduğundan hissetmiyorsunuz karnınıza baskı uygulanıyor pis kanı akıtıyorlar eşim eğer anestezi halin geçmemiş olsaydı çığlık atardın dikişli yere okdr bastırmak nedir falan demişti hatta benden çocuk için getirdiğim bezlerden istemişlerdi 😳
Camlicagizem kisacanil Bİzim herşey yolundaydı dr gözümüzü korkuttu kilolu vs diye isteksiz bi sezeryan oldu 2. Yi ssvd düşünüyorum bakalım nasip☺️ sizede şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum 🌺