tugbakguns Anneadayiii__ valla ben de çok çektim ilk başlarda. Gece iki tane prilam içiyorum hala. Sabah da bir tane. Eğer dayanamayacak gibiysen serum taktırmak en iyisi hemen kesiyor
bdenerigokce Anneadayiii__ ben 1 dilim ekmeğe kaşar peynir koyuyordum veya biraz beyaz peynir iyi geliyordu
tugbakguns Anneadayiii__ o zaman çubuk kraker ye bi de hafif yaslanıp yatmaya çalış tamamen düz yatma
bdenerigokce Anneadayiii__ kaç haftalıksın? Kötü değil canım diyetisyenim bana mutlaka ye demişti iyi geliyorsa
umrumdadegil Anneadayiii__ aşırı kustuysan sabah hastaneye git serum takarlar yiyebiliyorsan da tuzlu çubuk kraker ye hafifletir inşallah 💜
Anneadayiii__ umrumdadegil saba içtiğim ilaca kadar kustum lavoba bile taştı akşam pek bişi yemedim çok uykum var gözlerim çok ağrıyor ama uyuyamıyorum 🤢😔
Sevdeeez Haftaya kadar klozetin başından kalkamamıştım sürekli kusuyordum ilaç falan işe yaramadı hiç bitmicek gibiydi ama dayanman lazım başka geçiş seçeneği yok leblebi kraker hikaye
umrumdadegil Anneadayiii__ inşallah artık geçmeye başlar bulantılar çok zor 😥 dayanamıyorsan dediğim gibi serum taktır sıvı kaybın çoktur su da iç içebiliyorsan