YigitPoyrazMomm S_B6606 korkma sancıları takip ediyorlar sanci çıkınca ne yaptıklarını bilmiyorum ama bende 29 haftada nst baglandim çok korkmuştum sonra hiç birşey cikmadi çok şükür
duyguogeday S_B6606 geçmiş olsun canm sancin olduğu icinmi nts bağladılar yoksa genel mi bilmediğim için soruyorum kusura bakma
zeyshnn S_B6606 düzenli sancı çıkarsa yatış yapıyorlar ve ilaç tedavisi başlanıyor. Benimde 26. Haftada başlamıştı şuan 34. Haftadayım çok şükür. Sürekli yatış vermişti doktorum yemeğimi bile annem yapıyor iş yapmak yasak🤷♀️
S_B6606 zeyshnn benimde evde 2 bucuk yasinda kizim var ya onu birakmaktan korkuyorum Allaha sukur bende de cikmadi
S_B6606 duyguogeday teşekkür ederim 🌸benim bobreklerim karnim batiyodu canim belimden karnima dogru bi agri vardi nefes aldikca batiyo hala da gecmedi o yüzden sanci mi normal agri mi bende bilemedim korktum gidince de once muayene etti sonra nst ye bagladi
S_B6606 YigitPoyrazMomm bu benim ikinci gebeligim🤣 ama ilk defa hamileymisim gibi ilk defa doguracakmisim gibi hissediyorum cunku ilk bebegimde cok cahildm hicbisey bilmeden ogrenemeden doğurdum nasil buyuttum unuttum🤣 bunda hersey ilkn gibi geliyo