Yasemin240 Kanuni sultan Süleyman hastanesinde amiyosentes olan oldumu , kime oldunuz acılı bir işlemmi, çok korkuyorum, ne kadar sürede sonuç çıkar, yanılma payı olurmu o testin ne olur bana yardımcı olun hiç iyi değilim 😢😢😢
MervEfehan Yasemin240 bende 23 Ekim’de Samsun tıpta Olcam amniyosentez canım.rabbim korktuğumuzu başımıza getirmesin.saglikla gelsinler inşallah.bende çok üzgünüm maalesef.test sonucun kaç çıktı
Yasemin240 Teşekkür ederim amin cümlemizin benim ayrıntılı ultrasonda bir damarın olmayışından dolayı ve yaş riskinde dolayı , 4 lü tarama testi yaptırdım inanın bakmadım 😢
Anonimkup Ben yaptırdım amniyosentez korkmayın kan alınırken oluşan ağrı gibi bir ağrısı var sonrasında bir hafta kadar dikkat etmeniz gerekiyor. Dinleneceksiniz ağır kaldırmayacaksınız gibi zaten doktor söylüyor. Sonrasında bir sıkıntı olmadı sonuçlar 25 günde çıktı. Yanılma payı en düşük test doğruluk oranı 99.9 gibi bir şey. Biz güzel sonuçlar aldık üzüldüğümüze değmedi umarım sizinde güzel çıkar her şey 🙏🏻