Bebegimm_54_03 bbaby44 2. Hamılelıgım ve yine ona gıdıyorum. Bilgisinden suphe duyanları cok anlayamadım ama 30 yıllık doktor cok sakacı ve uzun uzun bebegınıze daır herseyı ogrenebılır siniz cunku zamana takılmadan cok detaylı bilgi verıyo
-rabiss54- bbaby44 Reyhan kaplan hafizoglu nu öneririm bir kere git asla birakamazsin 35 haftaligim her gittiğimde renkli ultrason veriyor yüzünü gösterip
Kukulikukuli12 Melikewell ayyyy bende instagram da takipe diyorum cok tatlı bir doktor 🤭😇 ne yazsam hemen cevap yazıyor saolsun 😇
Gizemliana Orhan hayri beye ilk gebeliğim de gittim esprili nazik iyi bir doktor suan tabi yaşlandı baya.
bbaby44 Gizemliana merhaba ne zaman gitmiştiniz kliniği açmadan öncemiydi ve çok bilgili diye duymuştum ama küçük yer acmis kendine beyhekim karşısnda malum o kadar degisik haberler duyuyoruz ki kendi yeri diye gercek bi doktr mu diye bile düşündüm 😀😀
Gizemliana Allah allah ben hakkında öyle birsey duymadım ama mizacı farklı yani herkese hitap etmeyebiliyor. 2019 da vatan hastanesindeydi o zamanlar sonrasında evet kendine klinik açtı hatta bu doğumum da arayıp görüşmüştüm kendisiyle.
bbaby44 Bebegimm_54_03 neyazikki kontrole gittik ve asla memnun kalmadk artk miladi dolmuş bir doktor ayrica argo konuşmasi çok iticiydi muayane sirasinda telefonu caldi birakip gitti beni sonra kaynanasini anlatti bize sacma sapan emekli olmak yerine kendine sirf zaman gecsin diye yer acan bir adam bence 500 tl cöp oldu
Bebegimm_54_03 bbaby44 hımm o zaman ınsallah sızde gönlünüze gore bır doktor bulursunuz. Bn hamılelık baslarında cok problemli seylerden gectım Orhan hayri mete rahatlattı ıcımızı o yuzden belkı de bılmıyorum cıdden uzuldum memnun kalmamanıza bazen bıze ıyı gelen bı baskasına ıyı gelmıyo maalesef kusura bakmayın