Betalizer Hanımlar 15+3 günlüğüz Detaylı ultrasona ne zaman giriliyor ve Ankara için Detaylı Ultrason tavsiyeleriniz neresi özel devlet farketmez çok teşekkür ediyorum 🥰🥰
Betullnaz Betalizer servet Ünsal tıp merkezinde ali ipeke yaptırmıştım çok memnun kaldım 325 TL ücreti vardı en son
ikizlerimveannesi Betalizer Ali İpek e yaptırmıştık 325 tl idi 3-4ay önce randevular dolu olabiliyor şimdiden arayıp 20-21.hafta için randevu alabilirsiniz
Vctry1706 18 ile 23 arası yapılıyor bildiğim kadarıyla.bizde Gulhiz Karataşa aldık randevu salı günü çok olumlu şey okudum hakkında herkes çok memnundu bakalım inşallah bizde gidip göreceğiz :)
Betalizer Betullnaz Gerçekten en çok duyduğum isimlerden birisi ama deneyimleri olan birinin yazması daha da güzel peki randevuyu ne zaman almak gerekir 🥰🥰
Betullnaz Betalizer şimdiden arayıp randevu alabilirsin bende 17. Haftada aradım 21.haftaya gün verdiler
Deletedmom411 Betalizer randevuyu hemen al çok yoğun oluyor 20. Haftana denk gelen cumartesi gününe al
Deletedmom411 Ali ipek ' çok iyi bir radyoloji uzmanı benim 2. Bebeğim ilkinde de ona gitmiştim çok bilgilendirici çok güzel inceliyor. Bu gebeliğimde kalbinde parlaklık çıktı iyice inceledi midesine yemek borusuna baktı normal dedi risk olsa farklı oluyor sakın internetten araştırıp kendine hamileliği zehir etme dedi herşeyi normal dedi çok şükür. Güveniyorum ali beye