Elif28 Kızlar muayneye gittiğimde gümbür gümbür kalp atış sesini duymuştuk. Ama bugün acile gittim çok çok cokkk az duyduk doktora sordum ama ağız ucuyla sorun yok dedi neredeyse duyamadık korktum bende benim gibi olan oldumu acaba? Bazen öyle olabiliyor mu acaba? Bazen çok net duyup bazen az hatta hiç derecesinde duyduğunuz oldumu:(((( 9+5 haftalık gebeyim arkadaşlar... lütfen
Aysebkr1258 Elif28 benimde bazı kontrollerim o şekilde oluyor makinadan kaynaklı sanırsam kalp atış sayısı ortalamanın içindeyse hiç bi sorun olmaz Allah’ın izniyle
Arinlina34 Elif28 kuzum ultrosanu tam denk getirmemiştşr büyük Bi ihtimal korkma kötüyü çağırma herşey yolundadır kendini strsee sokma gerek yok bunlara 🤗🙏❣️😘
Elif28 Aysebkr1258 onu söylemedi canim. Sadece ben dinledim. Kanamam vardı progestan verdi kalp atışını çok az duydum sordum sorun yok dedi sadece
Elif28 Arinlina34 ınsallah bitanem. 3 4 kere denedi bulamadi. Sorun yok dedi ama bulamayinca aklina takılıyor insanin
Arinlina34 Elif28 bir daha ki sefere başka doktora git istersen gülüm yada için rahat edecekse özele git bi gözük en azından kafanda rahat eder içinde ❣️😘
Tgbatem Kalp atışını dinlemek bebeği rahatsız ediyormuş o yüzden hemen açıp kapatıyorlar ve ses yüksekliği kalitesi cihazdan cihaza değişiyor dr birşey yok dediyse yoktur korkmayın