ASE6154 Kızlar cuma günü betam 287′ydi 2. gündü gecikmede, sizce normal mi ? Birde istediğim doktora randevu sadece 11 inde vardı kese gözükmesi için erken mi olur acaba tam 5 haftalık olacak sat a göre
KuzeyinAnnesi10 ASE6154 canım geç döllenme olmuştur 7 haftalık olmayı bekle kan tahlilini tekrarlar ama yine düzenli artış varmi kontrol et %60 artış olması lazım. Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰
tugbakguns ASE6154 beta değeri iki günde bir en az iki katına çıkar acile gidip kan tahlili yaptırın iki gün arayla ve arttığını görün. 7 haftalıkken kese gözüküyor öncesinde keseyi görebilir ama bebek gözükmez o yüzden korkma
fasulye-annesi ASE6154 canım benim 1 gün gecikmemde 281 çıkmıştı, 1 hafta bekleyip öyle doktora gittim keseler göründü 5+2 de🫶🏻
ASE6154 KuzeyinAnnesi10 çok teşekkür ederim, aslında ay sonuna doğru alıp kalp atışlarınıda duymak istiyordum ama şehir hastanesinde randevu bulmak zor birde doktor tercihi yapınca daha zor bulunuyor 🙃
ASE6154 tugbakguns ben zaten 8 veya 9. Haftada istiyordum gitmek malum kalp atışı duymadan sağlıklı gebelik diyemiyorlar 🙄 ama şehir hastanesinde doktor bu yüzden bulduğum randevuyu almazsam bidaha bulamayabilirim🙃
ASE6154 KuzeyinAnnesi10 erzurum şehir hastanesi aslında randevu var ama istediğim doktora bulamadım talep oluşturmuştum, iptal eden olunca mesaj geldi hemen aldım bende
fasulye-annesi ASE6154 ayın 20 sinde 7+2 olunca tekrar keseler dolu mu diye tekrar gideceğim, keseler göründü ama bebekler görünmedi canım, seninde kesen görünebilir