curlymother kizlar oglen elenatal 2 , gece uyumadan gyno ferro sanol demir hapi iciyorum. bazen dvit3 damla (nadir) sorum su elenatalle gyno ferro sanol demir hapi surekli her gun alan var mi benim gibi ikisini birden? cunku icinde ayni vitaminler de var fazlasi zarar olur mu bilemedim
Razee curlymother demir hapını sabah aç ve akşam aç kullanıyorum onun dışında magnorm ,decavit , d vitamini ve Protestan kullanıyorum ve bunları hergün kullanıyorum
8mucizem8 curlymother hiçbir vitamin demir takviyesi kullanmayan ben ve mükemmel bir hamilelik geçiriyorum bebek de gayet sağlıklı ben vitaminlerimi kendi yetiştirdiğim bahçemdeki meyvelerden sebzelerimden alıyorum 🥰
Mavii- Ferramat (demir) , coledan (d3) , dodex iğne (b12) , omega3 hepsini bir arada kullanıyorum 😬 her ay tahlil vitaminler artıyor eksilmiyor. Birde magnezyum verdi kullanmıyorum bunaldım
Bahar1644 Mavii- omega 3 bebeğe kilo aldırıyor diye son gittiğimde doktor korktu hemen bırak dedi 😀😀😀
Mavii- Bahar1644 33+1 evet bebeğe kilo yapıyormuş bebeğin en hızlı kilo aldığı dönem omega3 gelişimi için iyi olur dedi onuda sıkıştırdı araya 😁 hangi omega3 ü kullandınız
Mavii- Bahar1644 Bana daha yeni verdi mutlaka kullan dedi ama midem almıyor artık ilaç içmekten bıktım