Mervece_16 Dua edin kızlar ilk doğumum olcak sancılarım var 40 hafta olmaya 3 gün kaldı inşallah normal doğururum ve sizinle paylaşırım 🙏
mugeb123 Mervece_16 sağlıkla gelsin minik 🧿🙏🏻😊 benimde son 8 heyecan korku bir arada ilk doğum olacak nasipse 🤭🫶🏼
birgaripana_ Mervece_16 bizimde 40a son 6 ama 4 gün sonra başlatılabilir 🥰 hayırlısıyla herkes sağ salim alsın kucagına inşallah
Bebisannneessi Mervece_16 bizimde 19 günümüz kaldı, tekli rakamlara düşmeyi bekliyorum, sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Mervece_16 mugeb123 sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza benden öyleyim şuan ne duygu yaşadığımı bilmiyorum 😂😂korku heyecan mutluluk çocuğu merak ediyorum bi yandan nasıl bişi 😂😂
Mervece_16 birgaripana_ benimde her an olabilir canım 4 5 gündür sancılarım başladı 1 hafta da olabilir 2 günde de olabilir dedi bakalım hayırlısıyla alalımda kucağımıza sağ Salim başka bişi istemiyorum
Passions Son 26 benimde, sağlıkla gelsinler inşallah🌸 hem korkuyorum hem heycanlıyım karmaşık duygularr😄
Mervece_16 Passions son hafta daha değişik duygular oluyor 🙄🙄ben ne duygu yaşadığımı anlamıyorum bazen sona mı gerçekten geldim diyorum
mervecanyildiz Benim de 3 kaldı ama aşırı bi sancım yok sizin nasıl sancılarınız var arada kasıklarıma giriyor
Mervece_16 mervecanyildiz kasıklarıma belimden bileğime kadar sancı bacaklarımın arkalarına giriyor normal doğummu yapcn
Zozan_21duva Benimde ilk doğumun son 3 gün 💗dualarınızı esirgemeyin rabim kimseyi bu yük altında bırakmadın sağ salim kavuşalım