YigitPoyrazMomm An itibariyle 30 haftalık olduk çok şükür yarrabim çok mutluyum kalbimde kelebekler uçuşuyor😢💙 bebeğim 210 günlük oldu şafak 70⏳ zaman git gide yaklaşıyor heyecanım kalbim yerinden çıkıcak gibi😢👣🐣
Mmnj YigitPoyrazMomm 73 bnmde son inşallah sezeryan olacagım 73 dende erken gelir belki prensesim 🌸 aynı sayılırız 3 gün var aramızda 😇 saglıkla alırız inşallah hepimiz
Simbar YigitPoyrazMomm bende 33 haftalık oldum çok ağırlaştım bacak ve bel ağrılarım arttı lavabodan çıkamaz haldeyim ve zaman asla geçmiyor gibi hissediyorum çok sabırsızlanıyorum korku heyecan endişe herşey karman çorman bende🥹🥹
Hsrt80 YigitPoyrazMomm aynıyız bizde bugün 30 olduk ikiz kizlarimla birlikte ins rabbim sağ saglim doğumlar nasip etsin hepimize ins.
Memolininannesi YigitPoyrazMomm ben ilkindede hiç bişi hissetmedim şimdide hissetmiyorum duygusuzluk abidesi oldum resmen 😂
YigitPoyrazMomm Simbar sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim az kaldı kavuşmamiza hepsi bitecek yavrumuzun kokusunu alınca herşey geçecek😢❤
Mmnj YigitPoyrazMomm kaşıntı ve bacagımda kramp giriyor rahat edemiyorum sağa sola 29 haftamdaym 30 a gircem ağırlaştım için galiba 🌸
Simbar YigitPoyrazMomm inşallah sağ salim kucağımıza alalım hep birlikte bebişlerimizi ❤️sizin cinsiyeti nedir