Leylmom herkesin doğum hikayesi farklı kuzum. Mesela ben normal doğuma uygundum suni verdiler sezaryenden daha zordu bence. Suni ile son 2 saat 3cm den fazla açıklık olmayıp bebek kanala girmediği için( sabah 8.30 dan öğleden sonra 3 e kadar aldım suni) aldılar sezaryene. Onun acısı ve üstüne sezaryen oldum. Eşimin halasının 2 gelini de spinal anestezi hiç hissetmedik damar yolu bile daha çok acıtıyor falan demişlerdi mesela onlar hissetmemiş ben acıdan ağladım. Kilolu olduğum için bebek te raz ufak olduğu için büyük Bi kesi atmış doktorum o bastırmaları nefesimi kesti resmen nefes alamama bulantı iç çekilmesi falan çok kötü bi histi. O kızlar hiç böyle olmamış mesela çok rahat geçmiş 😂 suni sancı daha beterdi ama o son 2 saat boş ve aralıksız çektiğim sancı hepsinden berbattı. İlk ayağa kalkma falan benim bir de göbek kısmım kilodan büyük düşün halimi 😂 zordu evet ama ben ilgilendim bebeğimle. Yürümeden ayakta durmak çok zorlamadı da sadece biraz öne eğilme isteği oldu, yürümesi zorladı ilk gün o da. Benim ağrım çok olmadı yatarken. Tabi ağrıdı ama ağrı kesici istedim hep. İlk 10 gün sağa sola dönerken yanma hissi falan oldu o çok gıcıktı. Hepsi geçti gitti de ben 2 kere aynı gün 2 farklı yöntemle doğum yapmış gibi oldum